Witch(27.2.09)

Needless Live | 28.02.2009 | Thrash Metal
3:28

Nauhoitettu reenikämpillä minidiscillä ja vanhalla mikillä, joten saundit eivät tosiaan sitten ole kummoiset. Toivoisinkin, että yritätte keskittyä kommentoimaan kappaletta, vaikka se voi osottautua vaikeaksia äänenlaadun takia. Kiitoksia kommentista.

8.60   488 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Begemot 09.09.2009
Aika kämänen nauhoitus, vaikka onkin treeniksellä. Ihan vain jos k-ringin tasolla mitataan, mutta kukin resurssiensa mukaan:).

Eipä tästä nyt hirveesti selvää saa. Kitarat on ainakin ihan mössöä. Ihan ok rytkettä, sen mitä selvää saa. Parempia äänityksiä odotellessa...
0   +1 +2
 
8
SIAR 26.08.2009
taas ne soundit... laittakaa nyt hyvät ihmiset ne soundit kohilleen, niin jaksaa kuunneella
+2   +1 +2
 
9
Fillari 28.07.2009
Mä pidän aikas usein näistä treenikämppävedoista, äänen laatu ja muutenkin ei oo huippuluokkaa, mutta näistä huokuu se fiilis kun yhdessä kelataan asenteella kunnon jyräämistä, tää on just selanen. Tanakkaa vetoa asenteella. Soitannollisesti ihan toimivaa ja eteenpäin työntyvää musaa.
0   +1 +2
 
mustalitku 19.07.2009
Treenisäänityksissä on aina asennetta ja tällä kertaa myös biisi sisältää sitä! Meno on selkeästi kohillaan! Soundit ovat yllättävän hyvät ollakseen tollanen pikainen treenisveto. Loppu on tiukka ja hyvä! Ei muuta kuin eteenpäin vaan!
0   +1 +2
 
7
GoSu 27.04.2009
Hyvä että oli varoitus soundeista, koitetaan jättää ne huomioimatta. Biisi lähtee ihan kivasti liikkeelle ja ihan hyviä tunnelmallisia juttuja tuntuisi olevan. Soittovirheitä löytyy isolla kädellä, joka on aivan ymmärrettävää reenikämppänauhoituksessa. Laulajan ääni tuntuisi kulkevan ihan hyvin ja persoonallisella tyylillä.
Nojoo. Vaikea tästä on kunnollista arviota tai arvosanaa pistää kun soundit ovat vähän mitä ovat... mielelläni kyllä kuuntelisin tämänkin tuotoksen kunnon nauhoituksena kun tuntuu biisi olevan kelpoa kamaa ja järkeviä juttuja messissä.
0   +1 +2
 
fluffyband 24.03.2009
Hyvin tuntuisi kulkevan sen mitä näillä soundeilla tästä selvää saa. Sinällään hyvä suoritus, koska vähän jättää sellaisen olon, että olisi kiva kuulla kunnon soundeilla sama päräytys.
0   +1 +2
 
Dexteri 24.03.2009
No eipä ollut mikityksissä kehumista treenikämpillä...Sen verran suttaista jälkeä, ei voi edes sanoa soundeiksi.
NOOH... Ainakin kitaristi hoiti hommansa uskottavasti tai kitaristit.
0   +1 +2
 
8
Gartza1962 23.03.2009
Treenikämppä-äänityksistä on yleensä vaikea erottaa bändin hyvyys ja huonous kun molemmat pakkaavat paljastumaan varsinkin soundien "huonouden" takia tahattomastikin... Soittotaito tuntuisi olevan kohdallaan, biisi itsessään ei tuo mitään uutta, mutta toimii hyvin!!! Kunhan äänityspuoli saataisiin vielä edes vähän paremmaksi, kokonaisuus kuulostaisi varmaan paljon paremmalta! Voisin kuvitella että vaikka halvalla moniraiturillakin saataisiin hyvää jälkeä!

(Sitä on joskus tullut samaa harrastettua itsekin (1-2 mikin äänitystä) ja totta kai se omasta mielestä kuului loistavalta...!!! :-D)) )
0   +1 +2
 
8
Kallemania 23.03.2009
Menevä biisi! Laulajalla on mukava ääni. Riffeistä ei saa kauheasti selvää äänenlaadun takia, kaippa ne ihan potkii.
0   +1 +2
 
9
MJ Antipope 05.03.2009
No tässä tuli todistettua ainakin yksi juttu, niille jotka sitä eivät tahdo millään uskoa:
Kun biisi on hyvä, niin se on hyvä vaikka se olisi äänitetty yhdellä mikillä.

Tosiaan, minä en mitenkään hirveästi sellaisesta kovin muodikkaasta ja itsetietoisesta thrash-jutusta perusta, se kun tuntuu olevan joka pojan ratkaisu. Mutta tässä oli nyt jotain sellaista alkuvoimaista hulvattomuutta, junttausta. Alku ei oikein tällä tuotannolla päässyt oikeuksiinsa (eli kyllä sitä studiotakin vielä johonkin tarvitaan, jos nyt joku pääsi jo innostumaan).
Erityisesti lämmitty tuo puhtaan laulun autenttinen ja rehellinen soundi.
Ja nyt ei pisteet todellakaan tule sitten siitä tuotannosta.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta