Bad Loop - ''Lumme (RCS Kaisla)''

RCSoundminers | 07.09.2003 | Electronic
7:37

Bad Loopin ''Lumme'' -biisistä tehty sähköisempi versio - käy kuuntelemassa alkuperäinen Bad Loopin omilta mikserin sivuilta!!

8.80   1178 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Tune 06.08.2004
Mukavaa vedenalaista toimintaa, erittäin mukava äänimaailma.
Me likes sanoi simo kuppiainen.
Eniten iskee toi utuinen "huilu/syna" joka aina välillä tulee tuolla biisissä, ihan lyhyt kohta siis.
Ehkä mitä kaipais niin enemmän sellaista bassoa joka on pitkä eli siis miten sen nyt sanoisi; sellaisen Faithless tyylin basson. Ei tällaista nopeaa.
Kappale tosiaan tuo sellaisen mielikuvan, että jossain meren syvyyksissä ollaan menossa vain eteenpäin ilman määränpäätä ja arska pistää veden läpi valon sellaisina "juovina".
Maukas chillauskappale, ei niinkään electronicia ;)
0   +1 +2
 
9
DjLime 06.07.2004
Hmm.. melko pettymys. Jokseenkin samalainen pitkän aikaa kuin alkuperäinen tosin epäselvemmillä/utuisemmilla soittimilla. Jumitus aste on tässä pienempi, kuin orginaalissa ja se on harmi. Onhan tämä ihan kiva alternativa versio siitä oikeasta. Remixistä ei voi pahemmin puhua, kun rakenne on oikeastaan sama ja kaikki melodiat. Soundit ja efektoinnit on vain muutettu. Olisko vähän pituutta lisää. Siksi voisinkin kutsua tätä editiksi ennemmän kuin remixiksi. Noh, turhaa termi sotaa. En pitänyt tuosta välivaiheesta alkuperäisessäkään, mutta tosin en pitänyt siitä tässäkään. Oikeastaan sama biisi kuin alkuperäinen, mutta ihan kiva versio siitä.
0   +1 +2
 
8
peikkiZ 29.06.2004
Satumainen toi alku.. jännä.. Vähän liian pitkään oli samaa juttuu. En tiiä oonko oike henkilö arvostelemaan tällästä musaa. Tää vois mennä tietynlaisessa fiiliksessä. En tiiä onko tää sitten tehty juuri sitä varten. :)
0   +1 +2
 
8
peikkiZ 29.06.2004
Satumainen toi alku.. jännä.. Vähän liian pitkään oli samaa juttuu. En tiiä oonko oike henkilö arvostelemaan tällästä musaa. Tää vois mennä tietynlaisessa fiiliksessä. En tiiä onko tää sitten tehty juuri sitä varten. :)
0   +1 +2
 
Nyhde 20.01.2004
Kovasti halusi remiksata ja tässä on lopputulos. Ai vitsi, hurjan hieno näkemys hurjan hienosta kappaleesta. Minua hieman hämäsi tunnelman vääntäminen ääripäästä toiseen tuossa neljän minuutin kohdilla, mutta totun varmaan siihenkin ajan kuluessa.

Kaikkein eniten pidin tässä varmaan siitä, että tämä on tunnelmaltaan hyvin samanlainen alkuperäisen kanssa, mutta äänimaisema on huomattavasti avarampi, täyteläisempi. Mieleen tulee Muumit-televisiosarjan talvimusiikit, mikä on aina ollut loistavan kappaleen merkki. Herkkä tunnelma välittyy tästäkin.

Enpä tiedä - ei tämä ehkä alkuperäisen tasolle kohoa vaikuttavuudessaan, mutta ehkä en edes yritä vertailla näitä kahta keskenään. Erilainen näkemys, mutta ehdottomasti onnistunut sellainen.

Jotain tällaista hentoa ja nättiä voisit tehdä lisää ihan alusta asti itsekin. Ainakin minä kuuntelisin mielelläni jotain ambientia tai idm:ää teikäläisen tekemänä. Ei mutta joo, vietävän etevähän tämäkin oli. Kyl sie ossoot.
0   +1 +2
 
9
Lergoi Volacheck 18.10.2003
Mun mielestä toi komppi jää liikaa taustalle, kyl se siel jossain jauhaa, mut... nojoo.. kaunis kappale though! =)
0   +1 +2
 
Elektrojänis 29.09.2003
Ihan aisaa! Pitääpä kuunnella vielä alkuperäinenkin jahka kerkeän. Hiukan tosin tässä ehkä 80-luku paistaa läpi enemmän kuin mulle maistuisi yleensä, mutta se ei ole kappaleen ongelma vaan minun.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat