Elämä

Sointuseura | 13.08.2008 | --
6:24

Kertoo elämästä, ja sen selkeydestä.

8.25   493 kuuntelua

Kappaleen sanat

Kuljen valoa päin
kuusen latvassa
Tunnen elämäin
kierron vatsassa

Ei toista kertaa vois
Lähteä täältä pois

koska elämä on liian lyhyt...

Sankarihaudalla
makaa usva ihmisten
Kun lanka katkeaa
irtoo pohja tyhjyyteen

ikuisesti vaellan vailla määränpäätä

Kun selkäni käännän
katoo maailma edestäin
kissa juoksee ali piikkilangan
karvatupsut koristaa

Ei noita muistoi voi
unohtaa aamunkoi

sillä elämä on liian lyhyt...

Sankarihaudalla
makaa usva ihmisten
Kun lanka katkeaa
irtoo pohja tyhjyyteen

ikuisesti vaellan vailla määränpäätä

Mene metsään
äiti sanoi
mene metsälammelle

Ota iso kala
jätä pienikala
Hiekkaiselle rannalle

Sankarihaudalla
makaa usva ihmisten
Kun lanka katkeaa
irtoo pohja tyhjyyteen

ikuisesti vaellan vailla määränpäätä

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

zargo_hellfuzz 13.05.2009
Aika mukava ralli. Rumpukoneen alkaessa epäilytti kyllä että onko sittenkään, mutta viimestään tuo progeilu herätti! Nää on näitä biisejä joita kuunnellessa alkaa harmittaa ettei tullut sittenkään opeteltua tuota tilutuksen jaloa taitoa. Sanoihin on panostettu, hienoo.
0   +1 +2
 
Transparent 12.05.2009
Erittäin kaunis melodia. Ihan tunnelma. Laulu on melkoisen nuhjuista, mutta livenä toimii varmasti paremmin.
0   +1 +2
 
9
marccus 12.05.2009
Mukavia sointukäännöksiä, ja hiukkasen sellaista 70-luvun Hector vaikutusta, tosin kokeilevammalla otteella. Loppupuolella touhu menikin sitten progeiluksi, ja kitaristi sekä basisti pääsivät esittämään teknistä taituruuttaan. Miksaukseen vielä hiukan huomiota ja rummut tukivimmiksi, niin se on siinä.
0   +1 +2
 
10
PutteAtte 08.05.2009
Pidän todella paljon. Mukavan tunnelmallista, ja miellyttävän kuuloista kitaran soittoa ja mukavia kuvioita. Muutenkin hyvin mukavaa settiä alussa. Tuo hevikitarasoolo oli aika hyvä itse asiassa, toimi hyvin. Itse suuren kitaransoiton ystävänä pidin todella paljon noin monipuolisesta soitosta hyvä tuo jazzkitara. Laulun laatu ei oikein miellyttänyt, ilmeisesti oli nauhotettu hieman huonoilla vehkeillä? Noh, mutta turha siitä tässä nyt on höpistä. Vokaalit kyllä toimivat todella hyvin, mukavan tummat lauluäänet ja miellyttävä melodia. Myös tuo polyfonia toimi todella hyvin. Sävellyksenä myös mahtava. Hienoja riffejä ja basso raita kuulosti muuten hyvältä. Todella taitavaa soittoa, ja loistavaa settiä!
0   +1 +2
 
9
Fillari 22.04.2009
kivan kuuloista menoa, mietteliästä ja filosofista. ei aukea ekalla kuntelulla, musiikillisesti myös mielenkiintoista ja hyvin tehty. Kymppiä en anna mutta vahvan ysin.
0   +1 +2
 
9
Fillari 08.04.2009
Hyvin alkaa, kitara alkaa tunnelmallisesti. Tuota 2 lauluäänen päällekkäisyyttä muuttaisin. Piisi hyvä, "Ikuisesti vaellan" kohta kasvaa hienosti. Tykkään tuosta kitaravälikkeestä. Mulle kertsi kelpaa, mutta suurelle yleisölle kertosäkeessä voisi olla enemmän pontta. basso välissä hyvä...ja hyvä veto kokonaisuutena .tykkään
tuo tilukitara tosi jees ja jamma hyvin. Piisi melko pitkä, muutta siinä tapahtuu kokoajan, joten jätän tämän taiteilijan näkemykseksi.

Käyhän kuuntelemassa mun koho ja päivätyöpiisit, menee vielä genreenkin. t. Fillari
0   +1 +2
 
9
Kallemania 08.04.2009
Melkoisen unelias biisi, ei paha kuitenkaa. Punaisena lankana toimivat sanoitukset ja laulustemma. heh, kitarasoolo on välistä kuin jostain power metal biisistä. Hmm, elämä ei ilmeisesti ole aina kauhean selkeää, ei ainakaan minun kokemuksieni mukaan.
0   +1 +2
 
renegaderide 14.05.2009
Laulusoundi on aika nenäkäs eli nasaalisoundia liikaa, ja varovainen. Ääni auki ja rohkeampaa settiä vaan. Vire on suht ok, joten siitä on hyvä jatkaa.
0   +1 +2
 
9
Fillari 09.06.2009
Olen tainnut tätä jo kommentoida aikaisemminkin, hyvää soitantaa ja valmista pakettia. Laulujen menestys onkin hyvin pitkälle kiinni lyriikan puhuttelevuudesta, soundillisesti ja muutenkin tällä persoonallisella ottella ja linjalla päästään jo pitkälle.
0   +1 +2
 
6
Argyle 15.05.2009
Epävarman kuuloinen laulaja häiritsee. Akustinen näppäily ihan mukava, vaikka saattoikin ottaa hiukan liian kauan. Akustisen loputtua lähtevä soolo toimii helvetin hyvin. Tarpeeksi kiemuraista. Sähköisempi soolo sen sijaan on aika geneerinen ja lipeää itsetarkoitukselliseen tilutteluun. Progressiivista on selvästi yritetty saada aikaiseksi, mutta samalla on kyllä hukattu kaikki tarttumapinta kuulijan suuntaan. Alun akkariosista ei jäänyt mitään päähän ja sen jälkeen jokainen soittaa vuorotellen soolon. Kertsin kertaus loppuun sentään yrittää tuoda takaisin kiinnostusta kappaleeseen, mutta valitettavasti kertosäe ei oikein vieläkään lähde niin että siitä jäisi mitään käteen. Ja viimeisen kertsin mahtipontisuus alkaa mennä koomisuuden puolelle.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2