Eternitÿ - Wind Oracle

Eternitÿ | 09.08.2008 | Doom Metal
3:36

Demon 2. Biisi

7.33   198 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Jaahas, että tämmöstä tavaraa.. Vähän vaikea sanoa mitään :D Kuuntelin tossa kaikki biisit, mutta tiivistän kaikkien biisien jutut tähän yhteen kommentointi osioon:
Äänenlaatu oli kyllä liian rosoinen minun korvaani, mutta en tiedä äänitysolosuhteista yhtään mitään, joten enpä marise siitä! Biisien rakenteet ovat aika paljon itseääntoistavia(tarkoituksenperäisesti?) ja Land of Doom(Singing) biisissä laulu on vähän erikoista.. Tämä on ehkä erikoisinta Doom metallia, mitä olen kuullut(En tarkoita sanaa 'erikoinen' pahalla merkityksellä'), mutta siis, panostakaahan enemmän biisien äänenlaatuun, että saa selkoa, mitä siellä oikein soitetaan ja mitä.. Samalla kuuntelija jaksaa paremmin kuunnella biisin loppuunkin! Tavarat ja hommat paranee ajan myötä, joten eiköhän tässäkin käy niin! En osaa paljoa sanoa mitään, koska musiikki pisti pahat biisit kommentoitavaksi! :D Nojoo, yleiseksi arvosanaksi annan nyt sitten sen 7
0   +1 +2
 
5
MJ Antipope 12.08.2008
Samoilla linjoilla olen yllä olevan kommentin kanssa. Tosin "erikoinen" voisi mielestäni olla tässä yhteydessä negatiivinen termi. Onhan se hienoa, että on monen tyylistä musiikkia, mutta en vain saa tästä mitään irti.
0   +1 +2