Risto kylvää

harrii | 22.05.2008 | Eurodance
3:52

Tämä biisi on omistettu pikkuveljelleni Ristolle joka valmistui putkimieheksi toukokuussa 2008.

Laulu ja sanat: Heidi Luoma
Sävellys, sovitus yms: Harri Luoma

Valmistunut 6.3.2008.

7.33   674 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

harrii 21.10.2008
Joo voi olla että tekninen puoli jää näissä vähän heikommalle. Olisiko jotain vinkkejä miten parantaa?

Remixejä saa vääntää ihan vapaasti, kunhan vaan ilmoitat siitä minulle ja saan kuulla lopputuloksen :)
0   +1 +2
 
8
steppänä 02.06.2008
kyllä tätä tanssis 3 promillen humalassa tai 2,discojytää.ja jos tää on huumorilla tehty,sillei että on ihan pokka pitännyt, niin menettelee,muuten ei...
0   +1 +2
 
7
Putte 14.10.2008
Lueskelin tuolta sun kotisivuilta ja suuntasin tänne kun mainitsit olevasi hyvä säveltämään..? Eurodance ei ehkä genrenä ole suotuisin sävellystaitojen esilletuomisessa, mutta jonkinlaisen käsityksen tästäkin saa. Luovaa selkeää melodisointia, selvästi peruspositiivisen matemaattisen ajattelijan tuottamaa. Sanoitus, laulu ja tekninen toteutus on sen verta luokatonta, etten lähde niitä enempää kommentoimaan. Hyvän fiiliksen biisi, jota ei ehkä välttämättä kannattaisi suuremmalle yleisölle levittelemään.

Odottelin (itsekin tty:n titeläisenä) Tietotekniikan koulutusohjelmasta valmistuneelta vähän suurempaa osaamista tekniseltä puolelta. Sama kankea kaava vaikutti toistuvan muissakin biiseissä. Ehkä kannattaisi laittaa työkalut vaihtoon jos se muodostaa rajapinnan tekniselle potentiaalille?

Sävellyksesti tältä sivulta tuntuu löytyvän ihan kelpo settiä noin yleisesti. Sellaista joista olisi kiva joskus vaikka remixiä vääntää.
0   +1 +2