Pois

Järvi | 15.01.2008 | Pop
5:04

Kauas on pitkä matka ja laineet tulee rantaan.

8.75   669 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Aikas kirkasta poppia... Vähän menee tälläselle mamba linjalle turhan paljon... Perusjuttuja on tehty ja hiottu täydelliseksi, tämän kuulee esim, soittajien toimivuudesta ja kauniista soundista... Laulaja hoitaa homman myös hyvin... On se outoa, kun kaverit soittaa ihan surkean tyylistä materiaalia, mutta kun tekevät tämän HYVIN niin sekin kuulostaa hyvältä... En itse uskoisi tykkääväni tästä normaalisti paljon, mutta näin lauantain fiiliksissä tämä on täydellistä... Hyvät viikonloput...
0   +1 +2
 
Black Dog 05.04.2008
Maanläheinen kappale, jossa on sellaista trubaduurimaista ja Mikko Kuustosmaista fiilistä. Sanoituskin sopisi Mikolle hyvin. Minusta tämä on hieno tunnelmapala! Hyvä!
0   +1 +2
 
8
Martti Pop 08.04.2008
Biisissä mennään heti asiaan. Laulaja tulkitsee hyvin ja soundimaailma on miellyttävä. Laulajan ääniala riittää sekä korkealta että matalalta laulaessa. Biisi on hyvä sävellyksenä ja soittajat soittavat hyvin yhteen. Hyvin kotimainen tunnelma tässä välittyy kuulijalle.
0   +1 +2
 
9
Hyvää perinteistä suomalaista radiorockia, mikserin parempaa kevyen musiikin tarjontaa. Ei mitään superkikkailua, suoraviivaista ja toimivaa musiikkia jota on aina ilo kuunnella.
0   +1 +2
 
evinrude 13.05.2008
Keveä poppisbiisi on kyseessä ja oikein toimiva sellainen. Hiukan ehkä sävellyksenä katoaa siihen ns.harmaaseen massaan
0   +1 +2
 
Gartza1962 18.04.2008
Neon 2:nko sieltä tulla tupsahti jostain historian hämäristä? Ihan hyvin tehtyä Radio Novalle sopivaa tarttuvaa poppiva! Kitarasoolosta tykkäsin!!! "Pois mä meen..." (Jäikös se nyt pyörimään päähän...???)
0   +1 +2
 
Begemot 04.05.2008
Akkarissa oudon kämänen soundi. Teillä on aika perinteisiä biisin nimiä "pois" ja "syksy":). SAnoja olisi ollut mukava lukea jostain. Sovitus on kypsä, kasvu tapahtuu pienin askelin. Sanoissa oli paljon sellasia perinteisiä juttuja jotka hieman särähtää aina korvaan. Kyllä tää menee kai sellaselle edukettunen ja mikkokuustos -linjalla. Eli ei ihan kuitenkaan diipadaapaa. Alussa mietin miten tällänen biisi voi kestää 5 minuuttia, mutta kyllähän tuo meni ihan mukavastiö.
0   +1 +2
 
9
Kallemania 05.04.2008
Valmiin kuulosta poppia. Säkeistöt olivat ok tasoa, ei mitään ihmeellista. Kertsi oli hienon kuulonen.
0   +1 +2
 
Ihan ok rauhallinen biisi vaikka vähän tylsä oli kun lopulta ajattelee. kyllä varmaan tämä biisi popinystäville maistuu.
0   +1 +2
 
Eversincetheday 19.05.2008
Kivasti lähdetään liikkeelle perinteitä kunnioittaen. Akustisen soundi vois olla asteen särmempi. Laulu kulkee, vaikka hiukan sävelalan ala-laitamilla ollankin vaarallisilla vesillä. Tyylikkään kuuloinen tuotanto, vaikka perinteisyydessään ei mitään erikoista tarjoakkaan. Stemmat on siellä missä kuuluukin, ihan ok biisi.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat