Flying with the Solarwind

Vanhaaa Tavaraaa | 01.01.2008 | Tech-House
4:56

Eeppinen matka kauas avaruuteen.

9.00   605 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
_whisper 19.01.2009
Letkeetä chilliulkoavaruus jammailua. Mehevillä ja maukkailla bassoilla, hieman jäi jumittaa jossain puoles välis muistaakseni mut ei se mitään. Kokonaisuudessaan mukavaa rullaavaa bassoilua =)
0   +1 +2
 
Aurisgale 22.05.2008
Ajattelin vastapainoksi kurkata tätä projektiasi. Tuo komppi ja bassline on kyllä mielettömän tehokas. Alataajuudet on kyllä säädetty kohdalleen, kun sen verran hienosti murisee tuolla. Tosin en ehkä niin paljoa pidä biisin melodiakulusta... ehkä se pitäisi olla värikkäämpi tai sitten kokonaan ilman sitä jotain muuta kolinaa... mutta taas pitää sanoa tuota rytmipuolta, että se saa kyllä tehokkaasti pään nyökkäämään tahdin mukana.

Teknisesti teet kyllä harppauksia, kun en itsekään osaa tehdä noin syvää bassoa millään, vaikka yritetty on. Hassua että kerrankin innostuin pelkästä bassosta. Miksaus on kyllä kaikinpuolin tässä kunnossa. Näillä samoilla elementeillä olisi kiva kuulla joku uusi biisi... jos vain yksinkertaisuutta vielä lisäisi kikkailun ohella. Kikkailua ehdottomasti lisää! =)

Millainenhan tämä olisi vielä minimaalisempana... se voisi olla jotain mega-tyylikästä. Kuitenkin hieno biisi, jota et ole hyödyntänyt aivan 100%. Kyllä tämä biisi kokonaisuudessaan on selvää vahvaa plussaa!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta