Metropolis (Original Mix)

Jarkko S | 19.10.2007 | Progressive House
7:21

Uutta tavaraa valmiina. Mennään taas vähän tunnelmallisemman housen merkeissä. Vaikutteena ovat toimineet mm. Adam K & Soha, Pryda, Komytea ja Deadmau5, joten jos joku näistä on tuttu, niin se saattaa jo kertoa kuulijalle, mitä on luvassa.

Miksaukseen ynnä muuhun säätöön olen tyytyväinen. Se, koukuttaako tämä biisi, on jokaisen henkilökohtainen asia, mutta itselleni maistuu oikein hyvin. Fiilikseltään ehkä kaupunkimainen. Enjoy!

10.00   2380 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
RemuZii 01.04.2012
täydellistä ! ;o Itekin yritän saada jonkinnäköstä prog. housee ilmoille, mutta ei varmasti tule läheskään näin hyvää !
0   +1 +2
 
10
Radio24h 24.01.2009
Biisin rakentelut, ammattimainen läpivienti eli huikea ajatus miten aloitetaan, viedään läpi, viimeistellään... Helvetin huikeeta tuotantoa. taidan ostaa tämän tuotanto oikeudet...? Tästä parit versiot lisää niin se on siinä...
0   +1 +2
 
10
miikkav 06.11.2007
Noniin! Elikkä alkaa kivasti hihatteja loopaten, ja sitten nousee tuo kivan kuulonen basso/syna, joka vetää hyvää linjaa jo näin aluksi.

Väliin kuulee kivoja endejä ja efektejä. Sitten taas tiputetaan musaa pois ja alkaa se kunnon linja joka koukuttaa todella mahtavasti. Tuollaset yhden hitin synat aina välillä kuulostaa kanssa erittäin maukkaalta.

Sitten lähteekin biisi kunnolla eteenpäin, ja kitaraakin messissä joka kuulostaa kanssa niin saakelin kovalta että

Loppuun taas vähennetään ja hiljennetään soittimia perus tuttuun ja hyvään tyyliin.
Miksaus ja masterointi ovat kohdallaan ja soundit ovat kaikkiaan erinomaiset.

Kokonaisuudessaan menevä ja ainakin minua pahemman kerran koukuttava kappale, joka ei todellakaan jätä kylmäksi monenkaan kuuntelukerran jälkeen! vahva 10!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta