Isogone - ''He Fights For Us (Edit)''

RCSoundminers | 01.07.2003 | Big Beat
4:55

Matrixin innoittamana tehty mätkebiisi. Tämä on se "omelettiversio" - enemmän munaa.

9.50   2329 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
DjLime 06.07.2004
Alku ei oikeen anna vielä kaikkea irti, mutta loppua kohden alkaa tulemaan kunnon mättö tunnelma. Sopisi pienellä editoinnilla rakenteessa hyvin taistelukohdan taustalle soimaan. Tämä nykyinen ei olisi nimittäin kovinkaan mahdollista laittaa leffan taustalle kuin naurettavalla fade in tekniikalla. Tälläisellä rakenteella tätä enemmänkin fiilistelee ja odottelee koska tämän kuulee leffassa. Mitä pidempää tätä kuuntelee, sitä enemmän tästä alkaa pitää.
0   +1 +2
 
Nyhde 20.01.2004
Mitä helvettiä, enkö minä ole oikeasti kommentoinut tätä?! Niin, se taisi sitten olla se vanha versio, jota kommentoin. No, korjaanpa tilanteen samantien.

Näin aluksi on sanottava ihan vain varmistuksen vuoksi, että tämä omelettimalli on kaikin puolin alkuperäisetä parempi. Tämä on kompaktimpi, hieman dynaamisempi ja groovaa huomattavasti paremmin. Basarin muuttaminen napakammaksi oli ehdottomasti hyvä veto ja se loi rytmiin aivan uudenlaista vauhtia. Myös nuo "Nyt peili menee Neo-sedän kurkusta alas" -fillit olivat tässä versiossa aikaisempaa parempia.

Kappale kaappaa elokuvasarjan toisen - ja nimenomaan juuri toisen - osan tunnelmat lähes täydellisesti ja muistuttaa varsinkin takapihan taistelusta olemalla tunnelmaltaan hyvin samankaltainen. Olisin toivonut kuulevani jotain tällaista itse elokuvassakin. Koko pätkä oli tungettu täyteen väsynyttä tasabeattia, kun ensimmäinen osa puolestaan groovasi villisti rikkorytmeineen.

Tämä ottaa elementtejä molemmista ja maistuu huomattavasti paremmalta kuin toisen osan Juno Reactorit. Oikeastaan tämä on hyvinkin herkullista.

Olen kuunnellut tätä säännöllisin väliajoin aina julkaisupäivästä lähtien ja joskus useitakin kertoja saman päivän aikana. Erittäin miellyttävä teos, jonka vähemmän hyviinkin puoliin kasvaa sisään. Tästä oppii ajan kuluessa pitämään erittäin syvästi.

Tästä löytyy kuitenkin yksi haittapuoli ylitse muiden - DVD-hyllyä tulee nimittäin kaivettua turhan usein kappaleen kuuntelemisen jälkeen.
0   +1 +2
 
10
Lergoi Volacheck 18.10.2003
Joo, mahtavaa kerrassaan, pienestä se lähtee, ja rakentaa itte ittensä loppuun =)
0   +1 +2
 
10
Timpi 26.07.2003
Aivan mahtava biisi! Tämä pääsee winampin soittolistaan varmasti.
0   +1 +2
 
8
Stocco 22.07.2003
Jaahas, liian melodista ja liitävää kunnon rymistelyyn. Andersson on nopempi. Kivoja ääniä ja lopetus on varsin loistava. Aloitus ei toimi niin hyvin. Soundtrackbiisini tylsä. Konemusana ihan sopiva. 3:33 alkaa mukavaa taustaääntelyä (vokaaleja?).
0   +1 +2
 
9
INTRIGA 22.07.2003
Joo, ässä setitintä. Mä oon mikserin kautta vasta tutustunut paremmin genreen nimeltä Bigbeat ja pidän....(Varsinkin tästä).
Mä en oo aikoihin kuunnellut muiden elektronista musiikkia, paitsi omaani ja nyt on hyvä aika ruveta unohtamaan boikotti. Multa on jäänyt paljon pois.

Hey! sähän oot ittekkin metalli miehiä...Huomasimpa Mansonin!.

No niin, biisistä. Ihan siistii mätkettä, molli uppoo muhun aina ja toi breikkaus on siisti. Totanoiniin, tää sobis johonkin Mech assault, nimisen pelin äksön pläjäke kohtiin. Tässä on just semmonen pelinhenki. Jotkut vois ottaa ton loukkaavana mutta, ei kannata. Muulla on joissakin mun biiseissä lähes identtinen synavingutus mikä tuossa huus.

Mutta, hienoa ennen kaikkea!
0   +1 +2
 
10
Deafbase 21.07.2003
mätkettä tosiaan on ja biisi on muutenkin loistavaa tavaraa... matrix kiksit saanut? :D Tosissaan täs on jotain sitä mitä monelta puuttuu... eli menevyys... kyllä tästä voi tiputtaa jo helpolla 10
0   +1 +2
 
10
Red 12.07.2003
Noniin, himaäänentoisto nostaa arvosanan kymppiin. Helvetin loistavaa.
0   +1 +2
 
Elektrojänis 07.07.2003
Aika messevät soundit. Hyvää matskua. :)
0   +1 +2
 
10
Red 06.07.2003
Pitipä tulla kuuntelee ihan mielenkiinnosta, yritän vähän kartoittaa minkälälaista saundia porukat saa Buzzista irti. Asiaan: Lievää rutinaa signaalissa (vai johtuneeko äänentoistostani, en oo kotona ni paha sanoa). Mukavaa leijuntaa ja joistain saundeista tulee mieleen jalka hr. Smithin naamassa ;) Ihan hyvää saundiakin. Rakenteessa eikä saundeissa oikeastaan mitään valitettavaa. n.3min kohdalla lähtevä vingutus oli juuri se mitä biisi kaipasikin - tuo koukku ainakin nappasi muhun. Jos tää on 100% Buzz materiaalia ni voisin kokeilla remixata jossain vaiheessa jos sua kiinnostaa. Pääsis vihdoin raiskaamaan Bigbeattiakin :) (tosin mulla on 3x hitaampi kone, joten saattaa olla pieni ongelma)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat