Kesäaamu

3:10

Pianolinja jatkuu. Infoa siitä, mihin genreen biisi kuuluisi, saa antaa.

8.00   332 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
tt_tt 29.09.2007
Melodiat pianolla rullailee kivan pirteästi eteenpäin. Siinä kohti jossa tulee tuplabasari, tuntuu että matalammalta soiva pianosaundi meinaa vähän mennä puuroksi. Tästäkin kuulee selkeästi että potentiaalia musiikin tekemiseen löytyy.
0   +1 +2
 
8
D-Beat 28.08.2007
Onpa tosiaan mielenkiintoinen virsi. Väliin pistetään oikein kesäisää pimputtelua ja toisaalta vedetään tuplabasaria ja kunnon häröilyä. =) Loistavaa.

Tosiaan ihan hienoja pianosessioita tuolla joukossa on ja vaikka nuo rummut jotenkin... hmmm... oudot ovatkin tähän biisiin niin jollain tavalla setti pysyy silti kasassa. Lopussa tulee vielä tuollaisia hauskoja amigasynia joukkoon. Komia komia komia!

Meikä nyt tästä lätkäisee piruuttaan numeroksi kasin. On sen vertaa kuitenkin hyvää pohjaa alla, vaikka toteutus vielä hieman alemmalla tasolla onkin.
0   +1 +2
 
iikori 20.08.2007
Melodiassa on tarpeeksi pirteyttä ja pääteemaa jaksaa kuunnella ihan hyvin useankin kerran toistolla. Rumpujen kanssa on välillä kovaa läiskettä jota en ymmärrä, mutta ei se biisiä kuitenkaan pilaa, itelleni ois vaan kelvannut taustalle "suoraviivaisempi" rynkytys, koska pianotaustat ja basso sellaista vaeltelee.

Pelin taustalla menisi muutaman tason taustalla ihan hyvin ja nostattaisi tunnelmaa, liika toistettuna tietysti alkaisi hermostuttamaan, mutta se on vallan normaalia.

Joku hurjempi leadi vielä loppupuolella ois tehny pali, nostattanut teemaa vaikkapa. :)

Typoista ja asiavirheistä saa syyttää väsymystä.
0   +1 +2
 
dödö 20.08.2007
Tulee tosiaan kesäaamu pianosta mieleen... En oikein kuuntele hirveästi konemusaa niin en viiti arvosanaa lätkiä, mutta basso on aivan liian kovalla ja rumpusoundiakin voisi vähän parannella. Pianot ihan kiinnostavia ja paikoin aika hienoja asteikoita käytössä. Kuulosti hyvältä noita minor asteikoita lukuunottamatta. Tai kyllä nekin kuullostivat hyvältä mutta kun ne on useimmiten kaikki niin kuultuja elleivät luo minkäänlaista erikoista tunnelmaa. Eli perus minor pimputukset voisi jättää pois. Biisin rakenne on hieman sekava mutta se lisää myös biisin elinikää ja mielenkiintoa jonka se herätti minussa. Olen joko tietämätön tai oikeassa kun haluan väittää että suhteellisen omaperäistä musiikkia kuitenkin on kyseessää.
Kiitos, oli ihan piristävä veisu.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat