Sequiscis

Aimo Vainikainen | 29.06.2007 | Psytrance
6:15

Piiiitkästä aikaa tartuin hiireen ja tuloksena ehkä rauhallisin ja tunnelmallisin kappale moneen vuoteen. Tervetuloa matkalle aimon sielunvaellukselle oman sisäisen valon etsimiseksi. Että sellasta..

9.50   868 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Radonix 19.02.2008
Kesäinen aamuaurinko, mesikaste ja metsä, mudan tuntuessa varpaiden välissä haisevan hipin tanssiessa vieressä ihme hämyissä. Tosi letkeetä,
0   +1 +2
 
10
arthurus 14.08.2007
Jaah nättii! tulee kyl hyvät fiilingit tästä! just letkeyttävää! :)
0   +1 +2
 
Nebula_Meltdown 18.12.2007
Kesäinen aamuaurinko, mesikaste ja metsä, hiekan tuntuessa varpaiden välissä hipin tanssiessa aamun euforisessa hämyssä. Tosi letkeetä, täyttää kyllä aamusaundin kriteerit kaikin puolin. Just semmosta mitä moni tamppailis aamun syrjäyttäessä yön pimeyden ja synkkyyden suu muikeena. Todella toimivaa, letkeetä ja aamuun sopivaa. Ideat on tuttuja ja kuultuja mut se ei haittaa koska ne toimii tässä kokonaisuudessa. Tietynlaista omaleimaista herkkyyttä tässä kuitenkin on. Samantyylistä saundia on tullu vastaan mm. Soulseeker -kokoelmilla. Tää kuulostaa just siltä että biisi on tehty tunteella ja että tekoprosessin aikana on käyty aika syvälläkin sielun syövereissä.

Nice one, Aimo! :)
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta