Pyörtyminen

3:12

Jep... Sitä samaa paskaa... LISÄÄÄ...

"Varmaan Shamanin paras biisi, vaikka en oikein tajunnut mistään mitään taaskaan."
Paronie

6.75   643 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

zenri 24.07.2007
Aika jännä. Ihan hauska idea tiputtaa tällä tavalla tempoa, mutta melko päättömäksi sekoiluksi tämä taas jää. Ideoita tuntuu löytyvän, mutta ehkä vähän viitseliäisyyttä messiin, niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 
Zebhyr 13.07.2007
Pirteää ja räyhäkkää tavaraa. Tempo laski tasaisesti alun 20 sekunnin jälkeen. Tarkoituksella! Ainakin se sille vaikutti, koska putoaminen on näin tarkan hallittu. Sangen omintakeinen idea ja kaikenlisäksi tarkasti toteutettu.
0   +1 +2
 
rumpoint 13.07.2007
alussa mietin että väsyttääkö mua niinpaljon ettää toi tempo hidastuu mutta ilmeisesti ei sittekkään ollut niin... hehheh... kokeellisuutta ei voi ikinä olla liikaa. sanotaanko vaikka että ihan jees
0   +1 +2
 
MajorForce 12.07.2007
Hmm... aika kokeellista kamaa. Kalevi Härvä syna, epätarkasti soitettu kitara ja kummallisesti hidastuva rumpukonekomppi. Aika klassikkomatskua siis!
0   +1 +2
 
9
((((-!-)))) 08.07.2007
Varmaankin aggressiivisinta shamaania mitä on tähän mennessä tullut vastaan. Tämähän kuulostaa jo musiikilta. Miäletöntä, pistää aivosolut kiemurtelemaan. Kyllä tämä puuro maistuu näin sunnuntaina. Eiköhän se ole ihan melkein kympän suoritus. Eli ysi.
0   +1 +2
 
marccus 05.07.2007
Tällä projektilla on selvästikin omaleimainen tyyli. Underground/Alternative genret on kyllä koluttu varmasti läpi. Lähestymistapa musiikkiin on rohkeaa, ja erittäin kokeilevaa. Tempo- ja tunnelmavaihteluita kipaleessa riittää enemmän kuin tarpeeksi. Vielä hiukkasen hajanaista ja kakofonista, mutta luultavasti se on tarkoituskin.
0   +1 +2
 
7
Paronie 05.07.2007
Varmaan Shamanin paras biisi, vaikka en oikein tajunnut mistään mitään taaskaan. Tilulilu..
0   +1 +2
 
7
daredevil 04.07.2007
Tykkäsin kovasti Third Plateau biisistäsi, mutta en tykännyt ollenkaan edellisestä Heavy Inkkari biisistä, mielestäni se oli vähän liiallista psykedeelistä mössöä. Tämä on jo vähän parempi. Olet selvästi erittäin taitava nuori kitaristi, joka haluaa luoda omaa musaa. Yritäpä tehdä vähän enemmän viimeistellyn biisin kuuloisia kokonaisuuksia, etteivät nämä teokset kuulostaisi niin paljon pelkältä jammailulta.
0   +1 +2
 
tep 04.07.2007
No, ironiantaju on ainakin tallella, esittelytekstin perusteella siis. Aikamoinen pläjäys taaskin - ensin tuli hillitöntä hektistä rumpukonetta, joka sitten hidastui jossain kohtaa (taitaa tuo rumpukoneen temponmuutos olla yksi shamaanin ominaispiirteistä?), ja samaan aikaan kitaralla vedettiin jotain tilutusta. Sitten tilua tuli jossain vaiheessa vielä oikein kunnolla lisää - siinä taisi olla jopa jonkinlainen ns. duelli kahden kitaran välillä jossakin kohdin? Ja sitten mentiin taas. Melkoisen vaihtoehtoista "metallia" kyllä.

Eli samat sanat kuin useasti aiemminkin - ihan täysillä en osannut innostua, mutta hitto vie, olipahan taas intomielistä soittamista, maukkaita kitarasoundeja ja reipasta itseilmaisua. Eli asioita, joista musiikissa aina tykkään. Tällä kertaa biisi oli myös ystävällisen mittainen.
0   +1 +2
 
kaneheinonen 04.07.2007
Hmm, aika tuubaa. Lähinnä vain soundiensa puolesta. Tässä varmaan olisi ihan aineksia hyvään biisiin. En tosin tiedä miltä kuulostatte livenä, mutta metalliksia en tätä sanoisi (joka siis on hyvä asia).
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2