Pahin on ohi

Belz Krov | 20.06.2007 | --
3:42

No alukshan oli ihan rentoa, mutta sitten joku laittoi nippusiteen aivolisäkkeen ympärille.

9.33   887 kuuntelua

Kappaleen sanat

Sitä jumala kaivosta
on kaivettu jo vuosia
tekohengituskone huutaa
pattereiden loppumista

Alipainekompressorit
pakkaa maiseman sisään
ei huvita sadonkorjuu
leipää tuskin enää tarvii

no voi vittu!
voisko tää olla viimenen kesä?
No voi vittuuu
Jos ois viimenen kesä

Todellinen pullo
kuvitteelisten housujen taskut
Auta portaita ylös ja alas
lasketaan laudat ja roina

Kun tietää ettei tarvi mitään
on kiva tehä inventaario
kaikki pakataan huolellisesti
tai laitetaan niinkuin oli

no voi vittu!
voisko tää olla viimenen kesä?
No voi vittuuu
Jos ois viimenen kesä

No voi vittu!

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Coivisto 04.08.2007
Noita Känkkäränkkä alkanut tehdä metallia oli ensimmäinen vaikutelma

Aika angstiset sanotukset ja oikeastaan jos äänimaailman vois piirtää kuvana siinä olis kymmenn vuotias pikkupoika heittälemässä vanhoja leluja seinään.

Voiko tästä sitten nauttia? No ei helvetissä! Tästä ei voi tulla parempi olo millään mutta jos on valmiiksi vihainen auttaa varmaan raivon polttamiseen oikein mukavasti.
Silti jotenkin ylipääsemättömästi............ mahtava
0   +1 +2
 
Metallicheart 24.07.2007
jees onhan tämäkin oma tyylinsä? =D pistää huvittamaan no olisi mukava nähdä sanoitus tähän onko totista tekemistä vaiko leikkiä ja hauskuttelua ei tule tässä nyt esille =) mut omaan juttuunhan pitää uskooo että näin pakko sanoa että ei uppoa muhun
0   +1 +2
 
9
Epoche 23.08.2007
Ei perkule..Otetaan uusix..
Sotkee nyt mun pään tämä rentoilun ja tuhoilun sekoittaminen-mutta ilman piristeitä voisi olla ihan leppoisaa kuunneltavaa..
Nyt tulee pakokauhunomainen tarve repiä hiuksia päästä samalla kun syöksytorvenomaisesti ojentuu todellisuuden rajapinnan ikkunasta ulos..
Kolmatta kertaa ei usal putkee
0   +1 +2
 
10
trikrank 19.07.2007
No mitä helvettiä? Joskus aikaisemminkin olen eksynyt Belz Krov:ia kuulemaan, enkä muistaakseni niin kovin lämmennyt, mutta tämä biisihän oli aivan käsittämättömän kova! Justiinsa tällaista hetinytmullelisää.

Mistä aloittaisin... ryypiskelen tässä yksinäni ainoana valonlähteenä koko asunnossa monitori, jonka avulla näpsäkkänä ihmisenä osaan seikkailla sivuilla, jotka värjäävät valaistuksen eitstiiemel-varpujen virpomana taustan mukaan. Tässä tilanteessa sillä ei kuitenkaan ole mitään merkitystä, sillä kuin puolivahingossa sain korviini juuri sitä mitä alitajuisesti hainkin.

Soundit ovat juuri niin parhautta ja svengaava, räkäinen meininki laittaa ruhon hytkymään. Tyylikästä, kertakaikkisesti. Yritän tässä miettiä kriittisesti jotain mitä tekisin toisin, mutten kykene siihen. Riipivä, ruhjova ja mielenkiintoisella tavalla omaperäinen kappale. Hetkestä kiinni tai ei, tärkeintä on että tämä toimii tässä ja nyt kympillä. Hieno kitarointi ja bassottelu yhdistettynä kirskuviin rytmeihin tuskaisella tulkinnalla.

Ok, jos nyt kumminkin jostain itkisin niin tuo alun "jollottelu" olisi saanut jäädä pois ;)
0   +1 +2
 
10
makes69 04.07.2007
Nippuside on myös pallien ympärillä. Kiukkuista.
0   +1 +2
 
10
Huh, heti alussa tulee tiukkaa soundimaailmaa. Tuo "nokkahuiluhtava" soundi lämmittää sydäntäni. Helvetti, ja kitaran lähdettyä tässähän on ihan pirun kova, jopa rokkaava meininki! Oletkos sää lukenut foorumia samalla kun olet sanoja värkkäillyt, kun "no voi vittu" on päässyt useaan kohtaan? :DDDD

Mutta todellakin, ihan käsittämättömän sekopäistä meininkiähän tämä on, ja siitä minä pidän. Jotenkin ehkä "leppoisampi" kappale kuin useimmat BK:n tuotokset, mutta silti tunnistettavaa laatua. Ei voi kuin kympin antaa. Ja nyt muistan faniutuakin.
0   +1 +2
 
MKDELTA 23.06.2007
Huuu, ihan pimeää menoa. toi tietty letkeys luo jotenkin niin...vinksahtaneen fiiliksen. Täydellinen soundtrack vaikkapa psykoosiin.
0   +1 +2
 
A.S.H 21.06.2007
Ja nyt ollaan jo sillä rajalla et pitäiskö lyriikoista saada selvää ilman lunttia?
Siinä on moraalinen kysymys. Mielestäni nykyinen ratkaisu luettavista toimii.
Jos kerran sanat on.
Odotan mielenkiinnolla BK:n kuva+ääni tuotantoa sillä siihen ollaan väistämättä menossa. Biisin tekokin vielä terävöityy matkalla. Hyvä.
0   +1 +2
 
accent 20.06.2007
Hauskan kuuloinen rytmi. Sanoitukset sopii hyvin. Semmoista veikeää rautalankamusarämpytysfiilistä saatu ympättyä mukaan vaikka onkin mielipuolista runttausta. Hmm... rämpytys. Rämpytys on hyvin kuvaava sana tähän, sellaista hauskaa rämpytystä. Kaikenlaista saundillista "roinaa" löytyy kappaleesta (jos olis yhtään enempää ni olis jo liikaa), tulee mieleen romukauppa mutta äänille, äänien romuja hyllymetreittäin ja kauppiaana puolalainen tuuheaviiksinen mies. Hauska myös tuo "lai lala lai lai" lallatus jossain kohtaa. Tiukka!
0   +1 +2
 
7
dbgirl 22.10.2007
Onpas jännän kiero biisi. Ja ihan sairas lauluääni, tosin sopii tyyliin. Hilpeä mutta sitä on vaikea uskoa, tämä biisi. Satanismia yhdistettynä Super Marioon :D Täytyy sanoa että on ainakin omaperäinen.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta