Dirge For The Hotness (Original Legal Mix)

Noki | 20.05.2007 | Downtempo
2:42

neljässä päivässä tehty entry konemusa.comin sampleskabaan. biisissä sai käyttää vain samplepackissa olleita seitsemää samplea (pari noisesuhinaa, pari siniaaltoa, kanttiaalto ja 909ish basari jota en sit loppujen lopuks edes käyttänyt). pituusrajoitus oli 3min, siksi lyhyehkö viisu. toivotaan, että projektinmukaisia biisejä tulisi lisää jatkossakin, kisatta.

kesä tuli, ja nyt on niin vitun kuuma.

9.20   1433 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
EvaSound 24.03.2008
On kyllä siisti biisi, sämplepaketin huomioiden. Mukava meininki, noi pikkujutut taustalla on mukavan kuulosia, ehdottomasti kuuntelisin mielelläni pidemmänkin version tästä biisistä, jotenkin jää kesken.
0   +1 +2
 
10
Mankeli 17.09.2007
Liikun kyllä mielipiteineni täysin samoilla linjoilla Phazonin kanssa. Mahtavat IDM-perkussiot muun biisin ollessa silti taivaallista supersahaleijailua. Ja toi liidi on vaan niin perkeleen hieno kun siinä on tuollainen raaka touch eikä mitään turhaa tissinläpsyttelyä tai pehmittelyä. Raa'at synasoundit kunniaan.

Ehdottomasti liian lyhyt. Odottelen että teet tästä pidemmän version jota voin kuunnella ilman tuntuu kuin revittäisiin taivaasta väkisin takaisin liian aikaisin.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta