Bombs Away

Preslee | 06.05.2007 | Lo-Fi
3:49

Tällanen tällä kertaa. Kommentoikaa jos vain jaksatte.

10.00   465 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
*jOeL* 12.05.2007
Hmm.. Mä tykkään.. :) Tää on hyvä. Toimii kaikintavoin... Tässä on tosi hyvä biitti ja sanat ja laulu ovat erittäin hyviä.. :) Tässä biisissä on fiilistä ja se jotenki hypnotisoi kuuntelian mikä on biisissä mahtavaa eli se tempaisee mukaan ja saa uppoutumaan siihen..
Niinku sanoin että biitti tässä on tosi hyvä.. Mukavii saundei ja kitaran mukaan otosta plussaa.. :)+++ Aina on hyvä jos kitaraaki mahtuu mukaan.. ;) Muutenki sellanen jotenki rento ja tosi mukavankuulonen biitti... Jotenki peräti tuttukin.. Vähän samaa kuuloo on joissakin kohissa jonku biisin kanssa mitä en tietenkään muista mutta jotenki on tuttua.. Mutta eipä se mua ainakaan häiritse.. :P
Laulu taas on sellasta mukavan rentoa ja fiilistä löytyy.. Sä osaat vetää semmosel tunnelmallisel äänel ja huomaa siitä että vedät tunteella.. Sulla on tosi hyvä laulu ääni ja äännät englantia tosi hyvin.. :) Mutta odotan vieläkin innolla että sulta tulisi joskus suomenkielinen repäisy myös ulos.. ;)
Tää on kokonaisuudessa tosi hyvä kappale ja mä tykkään tosi paljon.. Tätä on mukavaa kuunella ja tää on tämmönen hypnotisoiva biisi joka sulkee muun ympäriltä kun sitä kuuntelee.. :P Hyvää työtä.. :)
0   +1 +2
 
mika_element 07.05.2007
en tiiä, jotenki tost biitist tuli mielee et siihen ois kyl tarvittu räppiä päälle. ja sit kertsiin esim laulua. kyl tää tälleenki toimii ku kuuntelee pidemmälle, mut aluks tuli vaa sellanen fiilis. nojuu, eipä täs aamulla paljon enempää sanottavaa keksi:D hauska biitti kyl, saundit alkaa olee jo vähän paremmat;)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta