Notes in my head(Raw)

Upea | 17.03.2007 | Chill Out
4:00

Melkein mono vielä.

8.00   907 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
unikoi 30.03.2007
Alun pädit kalskahtaa inan 3xoscille, sen verran ruman kuulonen resonanssi niissä on. Vähemmällä resolla ja pienemmällä cutoffilla olis (ehkä) tullu paremman kuuloset. Alotus muutenki oli vähä tönks, joku swiippi siihenki olis sopinu, nyt kuulosti vähä silt, et miksaaja huomas vast parin sekunni päästä biisin alkaneen. :) Mukavaa tilantuntua tässä, kauniit melodialinjat koko biisissä. Tipottaista melodiaa, ihan ku vesipisarat kevätsateella, vaik mulle kylläki tuli syksy mielee. Tykkään kyllä kovasti, ilmapiiri on aivan mahtava. Piano hieman tunkkasen kuulonen, siihe vähä kirkkautta kaipailis. Ehkä.
Kaikkiaan erittäin mukava tunnelmapala, ei tullut missään vaiheessa tunnetta et nyt kaivattais jotai lisää juttuja, vaan näillä eväillä mentiin neljä minuuttia varsin rattoisasti. Tuosta pädistä kyllä lähtee pojoja reilusti. Nyt kun oon muutaman kerran tätä kuunnellu, ni toi pädi vois toimia niin, et se vaa on tuolla taustalla leijailemassa, ettei vedä cutoffilla missään vaiheessa kokonaan esiin. Resonanssikin olis sillon hyvin aisoissa. :) Mut joo, ysin olisit multaki saanu paremmalla padilla, nyt tulee heikko->
0   +1 +2
 
9
djtape 23.03.2007
joo kivan kuulosta :)
0   +1 +2
 
10
Radio24h 22.03.2007
Äänet loistavassa balanssissa. Pianoa käytetty "front" elementtinä siten että sahan oikeanlainen pyöritys toimii nousu ja lasku balanssoinnissa erinomaisesti. Piano hallitsee koko jutun upeasti. Etenkin viimeinen alasajo, viimeiset kosketukset. Biisin kokonais suunnittelussa on onnistuttu. Muutama pieni tekninen ongelma ei edes häiritse koska tälle voisi tehdä jatkoa. Osa 2 tai lähinnä melodian haltuunotto siten että tätä lähtisi jalostamaan... Erittäin yksinkertainen mutta täynnä äänimaailmaa sisältävä tuotos joka loppuviimeksi ei ole yksinkertainen toteuttaa. Siis yksinkertainen vai ei? Vastaus on että EI.
Yhdistämällä ajatusmaailmassa olevat jutut ääneksi... ei helppoo. Tässä yksi esimerkki mitä taiteilija oikeasti joskus voi tuottaa ja antaa sen muille kuultavaksi.

Tää on tähän mennessä paras juttusi joka pitää ottaa haltuun...
Vedä ensin happee ja keskity... tulee erinomaista soundii :)
Harvoin kymppii mutta nyt !
0   +1 +2
 
9
Extra. 21.03.2007
Hyvät soundit.Avaruus meininkiä 80-luvulla.
Tää kuulostaa siltä et ihan just nyt se lähtee käyntiin mut jääkin sit roikkumaan silleen lempeesti.Kivaa musaa jee.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat