You're not alone (Ultimate Trance Mix 2nd Edition)

Sunshine of Trance | 24.02.2007 | Trance
3:37

Uusin Kappaleeni

Flstudio 6 koko versio käytössä

Tämä kappale kertoo siitä että kuinka voimakasta todellinen ystävyys on...

nauttikaa!

7.50   393 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
TomyS 14.03.2007
Onpas monta "ultimate" versiota tästä kappaleesta, oletan että "Et Ole Yksin" on alkuperäinen?

Ok, itse kappaleeseen.. heti alusta lähtee mun mieleen tosi mystinen tunnelma käyntiin. Vaikuttavaa. Toimii hyvin käyntiin lähtiessä. Tykkään tästä alun basso & rumpu yhdistelmästä. Hieman menee huonompaan suuntaan, kun vaihdat/lisäät toisen rummun. Pisteitä siitä että se on sellainen tosi "jytä", mutta minuun ei iske niin. Hyvin tuntuu etenevän, piano kuulostaa hyvältä. Melodia on ihan ok, siinä on iskevä se loppuosa, kuulostaa hienolta. Tauko-osuus hyvin tehty, hieno taas tuo choir/padi taustalla. Paikoitellen hyviä melodioita tässä. Loppuu kuten pitääkin, hei tässä kohden ride on hyvä! Pikkasen lyhyt kappale ehkä. Mä tykkään jostain syystä aina kaikkein kummallisimmista kohdista kappaleissa, tässäkin ensimmäiset 30 sekuntia oli tosissaan hienon kuuloista! Hyvin rakensit loppuun asti silti.
0   +1 +2
 
8
Marquez 24.02.2007
Kohtalaisen mukavat rummut tässä biisissä. Onneksi tuo alun kick vaihtui tuossa kappaleen edetessä. Tälleen, että se vaihtuu, sopii ihan mainiosti hienona kikkailuna, mutta muuten en olisi tykännyt siitä alussa olevasta basarista.

Tuolla parin minuutin kohalla mukaan tuleva varsin terävä sahasaundi on hienon kuuloinen.

Kivan rauhallinen, rento ja ehkä jopa tunnelmallinenkin biisi kokonaisuudessaan. Jotain tähän biisiin mielestäni pystyisi vielä lisäämään. Laatu voisi olla sen 160kbps, mutta eipä tuota nyt kovin huomaa, ainakaan mun laitteilla :P.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat