Kylmää kättä

Shemeneicha | 21.01.2007 | Punk
3:52

Säv. Sampdoria Le Betanque & Sakarias Saranarasva
San. Sakarias Saranarasva
Sov. Shemeneicha

7.70   3824 kuuntelua

Kappaleen sanat

Säv. Samppa Harhala & Matti Kärki
San. Matti Kärki
Sov. Shemeneicha

Kompassin neula kääntyy
kunnes aivot jäätyy
Ajatus lakkaa
Miks ei kukaan lämmitä mun aortan takkaa?
Ei kukaan
Miks ei kukaan

Musta pilvi saapuu
ja tuuli laantuu
En jaksa muistaa
Ajatukset silti
mut radalta suistaa
Mut suistaa
Pois suistaa

Kaipaatte vain humalaa
sekö teidät pelastaa?
Miks ette kutsu Jumalaa?
Jospa hän armahtaa
Kiirehditte vain juomalaan
Joka teidät sisältä syö
Kunnes omantunnontuskat maihin lyö

Kylmää kättä tarjoot
ja kannat mukanas varjoo
Sen kaikki kiertää
Ja se sinua sisältä päin hiertää
Sua hiertää
Pahasti hiertää

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Rixeri 08.05.2007
Iha ok riffit.
Laulaja cool.
Hyvät biisit.
0   +1 +2
 
8
kanzu123 18.03.2007
Rumpusovitukset on mukavan omaperäiset ja laulaja vetää ihan riittävän hyvin. Hiukan kyllä saisi laulu lähteä enemmän lentoon. Miksauksesta sen verran, että rummut jäävät hiukan varjoon. Nyt on sen verran kiire, että en ehdi enempää biisiä pohdiskella. Kasi irtoaa ainakin tällä kuuntelumäärällä.
0   +1 +2
 
6
SäMvais 01.03.2007
lyriikat kyllä on ihan jeppiskamaa , mutta eipähän oikeen iskenyt. voi toki nauhoituksen laadullakin olla jotain tekemistä asian kanssa, mutta varsin vaisu esitys vaikkaikin yritystä löytyy.
0   +1 +2
 
7
Jeshe 12.02.2007
Täähän on ihan peruskotistudio meisinkiä, musiikillisesti on kehittymisen varaa mutta ainahan sitä on. Sovitus tässä biisissä on onnistunut. Ja biisissä on muutenkin muutamia hyviä ideoita :) ei mitään uutta mutta se ei ole biisin tason mitta.
Saundeissa on parannettavaa, kuitenkin ne on kotistudiolta suhteellisen hyvät, ei häiritse liiemmin mikään. Millä noi skitat on äänitetty? Särössä on toki parantamisen varaa. Synat sopii mukaan, kertsissä niistä tuli kuitenkin jotenkin mieleen eläkeläiset.
Sanoitukset on hyvät, diggailen kyllä. Laulajan tulkinta on sopusuhtanen, äänessä on reenaamista. Paikoitellen hakee vähän nuotin vierestä vauhtia mut tämä kaikki korjaantuu kokemuksen myötä :)
Kaiken kaikkiaan biisissä on vähän apulantamainen tunnelma, ei paha. Reeniä pirusti, hilkun omaperäsyyttä ettei liikaa perus riffejä vedellä, ja rock-uskottava asenne niii kylähän tästä kunnon bändin saa :)
0   +1 +2
 
7
Hra. Kinnas 30.01.2007
1. Tarkoittanette "kompassi" ettekä "kompanssi"? 2. Discokompit + Rockriffit = herkkua 3. Kertosäe oli Apulantamaisuudessaan oikeastaan ihan hyvä. 4. Paremmat sanat kuin Pienissä sieluissa, vaikkei vieläkään mitään kaunokirjallisuutta lähennellä. 5. Jotakuinkin samat huomiot kuin tuohon PS:ään
0   +1 +2
 
8
nykäne 29.01.2007
Kyllähän sitä tätäkin kuunteli ennemmin ku turpiinsa otti. Laulaja kun vähän skarppaa tulevaisuudessa ni tämähän on valmis paketti.
0   +1 +2
 
conjoiner 29.01.2007
tuo kertsin synttisjuttu on aikas ihana.
0   +1 +2
 
conjoiner 29.01.2007
ihan ok kuulosta... paremman puutteessa pystyy kuuntelemaan... eniten häiritti tuo laulajan epävireisyys jota on näemmä jo aikaisemminki kritisoitu.. mutta harjottelulla kai siitäki pääsee:P sitte sellai pikkuasia pisti korvaan että rummut ei ihan mene samaan tahtiin kokoajan... mutta hienosti osaatte soittaa ja sävellyskin on aika hyvä... eikä soundissakaan mitään valittamista ole... ehkä rumpujen volaa oisin vähän korkeammalle hivuttanu...
0   +1 +2
 
9
mc vosu 29.01.2007
ainakin pojat osaaa soittaaja laulukin toimiii
0   +1 +2
 
5
^LINNA^ 28.01.2007
Tällästä perus menoo.. saundit kuullosti hyvältä, sitte se ei ollu enää hyvää ku laulaja pääsi huutelemaan oikeestaa koko biisi nuati vierestä! Sitten kun laulaja opettelee laulamaan vähä "ärhäkkäämin" ja nuatilleen niin tätä vois kuunnella.. kyllä mä ennemmi Antti Tuiskua kuuntelen ku tätä.
ainoo kuka täs bändis hommansa oli mun mielestä Kitaristi!

En taira ruveta fanittamaan. Ja arvosanaksi 5
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5

Viimeisimmät kuuntelijat