Conclusion part 1 to 3

4:18

Biisi on nyt vihdoinkin valmiina. Conclusion on musiikkiteos ja siinä on eri musiikki tyylejä sekoitettuna.

Piano ja flyygeli: bändär/metronome
Urut: metronome
Rummut: bändär
Kitara: bändär/metronome
Basso: bändär

27.joulukuuta.2006

8.71   730 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
]amius 16.10.2007
Tässä on ideaa! Hienon kuuloisia melodioita, ihan ku joku rock-ooppera tms. Vähän tosiaan ei aina mee tasasesti rytmissä mut eipä tuo juurikaan haitannu! Lisää vaan tämmöstä!
0   +1 +2
 
10
Metronome 04.10.2007
Täähän on todella hyvä, ihan selvii tommosii klassisii vaikutteita kuuluu tossa alussa, todella hienoi pianomelodioita. Kiva loppu urkujen siivittämänä, vähän tuntu silti toi vaihto ihmeelliseltä tossa, mut saahan sen lopussa toimiin, mut se kuulosti mun korviin jotenkin kuin eri kappaleelta. Melodiat pianolla on kieltämättä todella henkeäsalpaavan upeita.
Creased_Leaf | 07.01.2007 16:57 | Arvosana: 10
0   +1 +2
 
10
Metronome 04.10.2007
Biisi on kaikkea muutakuin paska. Tässä on ideaa ihan älyttömästi. Biisin tunnelma muuttuu täysin erikohdissa ja koko kappale on sinäänsä aivan upea, että tämän on tehnyt kaksi henkilöä mikäli olen ymmärtänyt oikein.
Pianot kertovat biisissä omaa tarinaa biisistä ja se on kaunista kuultavaa.
Urkukohdasta en pahemmin tykännyt, mutta se ei nyt niin paha kohta ole, jos yksi kohtaa on huono. Biisi on aivan mahtava kokonaisuudessa ja tästä saa paljon irti. Ei muuta ku että Hyvää pääsiäistä ja 10 kehiin.
kiveenkahlittu | 09.04.2007 00:08 | Arvosana: 10
0   +1 +2
 
9
kiveenkahlittu 08.08.2007
On jotenkin biisi, josta tulee mieleen stratovariuksen yks hitti biisi, eli vielä jos saisi pitkätukkaisen hevi miehen laulamaan tähän biisiin, niin tässä olisi kaunis power-metal biisi valmiina. Piano on sellainen, että jää juntaan päähän kuin pahainen migreeni, joka ei hevillä irtoa päästä tai on kuin kesäyössä hyttynen, joka inisee korvan juuressa eikä jätä rauhaan vaikka kuinka toivoo. Kaiken kaikkea biisi kuulosta silti siltä, että siinä on monta biisiä lyöty samaan mössöön, eli meinaan sitä että alku piano pimputus voisi olla yksi biisi, villin lännen kohta voisi olla oma biisi jne. Kaiken kaikkia annan numeroksi ysin (9) vaikka kympikkään ei olisi ollut kovin lähellä tätä biisiä kohtaan. Lisää treeniä ei kannata pyytää näiltä soittajilta, koska taitoa on sen verran, että on kyseessä Pro. Soittajat mutta jos vaan saisitte enemmän biisejä joissa on samanlaisia osija jotka jäävät päähän soimaan, niin voin sanoa että uusi Proge metallin/rockin tuottaja on saapunut valloittamaan suomea ja maailmaa.
0   +1 +2
 
johnnymichael 30.12.2006
Hieman erilainen Conclusion... Keskimmäinen osio oli hienon kuuloinen! Rytmipuolella hieman meinaa tökkiä, huolellisuutta ja tarkkuutta soittoon, niin hjuva tuloo!
0   +1 +2
 
10
lavascale 06.03.2008
hah :D tää on aivan loistava ... mukavaa tarkoituksenmukaista ailahtelevaisuutta, monimuotoisuutta ja erilaisuutta johon ei olla totuttu :D mukavaa tämä instrumenttien sekoittelu, biisi kuulostaa yhtenäiseltä, hienolta ja kauniiltakin :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta