Silver Mountains (Original Mix)[96 kbps]

9:14

Esimakua tulevasta biisistä. Kappaleen laatu on mahdollisista "levytys-syistä" alhaisempi. ^^

Melodia on erittäin koukuttava ja kappale vangitsee kuuntelijan mukaansa loistavaan menoon. Miksaus/Masterointi on vielä keskeneräistä ja muutamia pikkuseikkoja puuttuu mutta kaiken kaikkiaan todella hyvä kappale!

Kommenttia saa mielellään antaa! =)

Hyvää Joulunodotusta!

9.50   1060 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Fleeticer 13.01.2007
En nyt tarinoi pidempiä tähän, muuta kun että korostan taas sitä (minkä olenkin kertonut Neptulle jo parikyt kertaa), että masterin EQ kuntoon, "käänteishymiö" elikkä nyt on liian voittoista keskitaajuuksilla. Enemmän bassoa ja korkeita taajuuksia siis kehiin. Mutta lupailee hyvää biisiä kun saatte kuntoon. Tsemp tsemp!
0   +1 +2
 
9
Deep Cold 21.12.2006
Ensin sanon että tietyt parannukset on tehty mistä puhuimme :) ja nimikin on kelpo ;) Bassline/melodia linja on todella hyvä. Rumpuihin on panostettu onneksi kanssa hyvin. Melodia on mahtava tässä ja tuo biisiin kauniin tunnelman. Breikki kohdat ovat todella siistit ja nostatukset tuovat lisäpotkua. Kunnes melodia tulee ja alkaa leijumisvaihe :) Toi "huilu" syna on ehkä ainoa josta en niin soundina pidä, mutta kyllä se sinne sopii silti. Tämä biisi nousisi vielä korkeemmalle vokaalien avulla. Hyvää työtä jätkät :)
0   +1 +2
 
10
concealed 20.12.2006
makes me wanna get better speakers :D helmi biisi
0   +1 +2
 
10
Noison 20.12.2006
Kerrassaan mahtavaa settiä!
Näin tunteella ja tarkkuudella tehtyä Trancea kuulee harvoin. Hyvä pojat! Näytitte kykynne tosiaan. Tämä biisi sopisi mainiosti jonnekkin Clubille. :)
Ääni maailman toteutus on kyllä niin ykkös luokkaa, kuin vain osaa Trance-musiikilta odottaa. Tämä biisi saa kinut väreilemään mielihyvästä ainakin näin aamusta kahvikupposen äärellä. Niin sanoin kuvaamattoman kauniita melodioita ja efektejä tästä löytyy. Bassolinja ja rummut ovat kyllä onnistuneet loistavasti. Pistää heti jalan lyömään tahtia ja hyräilemään melodioita. Nuo China-Style huilu soundit ovat kyllä oikea piristyspaketti tälle biisille. Antaa suolaisen ja makean lisämaun tästä biisistä ja nostattaan tunnelmaa entisestään. Todella hyvin toteutettu.

Ei voi muutakun vain ihailla ja kuunnella tuotostanne. Niin loistavaa soundia irtoaa kyllä joka suunnalta. Tämä ansaitsee kyllä kovasta uurastuksesta ja vaivan näöstä täys 10. (Tietääkseni, biisin nimeksi piti tulla Spirit of China, mutta tämä Silver Mountains on kyllä myös oikein iskevä nimike biisille. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Loistavaa! :)
0   +1 +2
 
apollo0100 08.03.2007
Vaikutteita Killa-biisistä? Melodiat on jotenkin se kuuloisia, että tuntuu siltä =) Mutta saamarin hyvää matskua tämä on! Melodiat vaihtelee kivasti, harmi on vaan on se kun äänen laatu on huono, mutta sillä olikin jo syy selitetty :P Pientä miinusta pienestä toistosta. Rauhallinen ja hyvä kiksutus, teidän yhteistyö toimii! Lisää tätä pojat!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat