Uida

Projekti 3 | 29.10.2006 | IDM
7:55
9.00   1590 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 15.12.2006
Jotenki häiritsevästi equtettuja, tai equttamatta jätettyjä, saundeja. Raastaa ja paukkuu ikävästi korvissa. Hyvä tunnelma kyllä alusta alkaen. Pianomainen melodiasoitin kuulostaa turhan steriililtä, siinä voisi mielestäni olla jotenkin enemmän eloa ja dynaamisuutta, ns. aidon soittimen tuntua jollain velocity-jutuilla tms.

Parin minuutin kohdalla tuleva basso tuntuu myös jotenkin puolitiehen jätetyltä equtuksen suhteen, eli humisee ja kumisee vähän ikävästi. Ylipäätään miksaus tuntuu jotenkin huteralta etenkin siihen nähden mitä olisin odottanut Paceliftin perusteella.

Metallinen soitin neljän minuutin tienoilla on erinomainen ja vääntelee erinomaisia melodioita, mutta sekin on jotenkin tosi rassaavan viiltäväksi equtettu.

Ja sit täs on toi törkeä limitointi. Äh. Kun kattoo tota aaltoa vaikka sound forgessa niin näkee jokseenkin selvästi että n. 1:40 tienoilla alkaa huolellinen äänenraiskaus, volyyminnosto hengittävyyden kustannuksella, äänet menee raasteeksi. Ambientissa nyt kaikista vähiten tarvitsisi tukotusta kun se on kuitenkin suuresti dynamiikkaan perustuvaa musiikkia.

Mutta siis biisinä kyllä hieno, jotenkin miksaus ei vaan kolahtanut mulla kohdalleen.
0   +1 +2
 
9
inkeri10 08.12.2006
nyt kyllä pääsi mies yllättämään puskan takaa, siis ei ollut paatilla puhetta missään vaiheessa et teet myös musiikkia ja vielä hyvää sellaista. voi peppu. hyvää ambienttia. nyt pitää kuunnella lisää siun projekteja.
0   +1 +2
 
9
Visuaalinen biisi, kaikenlaista liikkuu silmien verkkokalvoilla ja päässä helisee miellyttävästi. Kiva uimareissu, missä lie :)
0   +1 +2
 
8
alte 29.10.2006
Hyvinkin tunnelmallinen biisi. olisin IDM biisinä oottanu enemmän "kliksuja/naksuja" :) bassosample oli jännä ja sopii messiin loppujenlopuksi vaikka alussa vähän sitä vierastinkin. mukavan yksinkertainen, sopii chillistelyhetkiin.
0   +1 +2
 
gebo modyo 03.06.2009
Alku on lupaava, soundit kohdallaan ja melodia luo hyvää tunnelmaa.

Kahden ja puolen minuutin kieppeillä alkava rumpubiitti on vähän liian kliininen ja ennenkaikea liian presets-soundeilta kuulostava. Vähän ennen neljän minuutin kohtaa oleva lyhyt filtteröity rumpubreikki miellyttää enemmän korvaani. Sen jälkeen alkava rumpu on taas samaa ehkä hieman tylsempää tavaraa.

Pitkät kaiut ja delayt miellyttää minun korvaa, mutta rumpuihin olisin toivonut joko a) kokeellisempaa soundia b) enemmän vaihtelua.

Taustan sykkivät bassokuviot ehdottomasti plussaa. Hyvin vierähti kahdeksanminuuttinen tämän kanssa.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta