the Hypocrite Aggressor

J.T.L. | 23.10.2006 | Heavy Metal
3:51

Kaikki instrumentit: meitsi
Vokaaleissa vierailee: Captain Ratto (Skullfuckerista)

Kotistudiossa purkitettu, miksattu ja masteroitu.

Palautetta olisi toki kiva saada.

8.50   1321 kuuntelua

Kappaleen sanat

Who are they to act like world police
Wage war in the name of peace

All empires have fallen to the graves they dug for themselves
Their nation will drown in the lies and corruption they dwell

The hypocrite aggressor
a greedy legit suppressor

Fake beings surgerically enhanced increase
The promised land of the obese

All empires have fallen to the graves they dug for themselves
Their nation will drown in the lies and corruption they dwell

The hypocrite aggressor
a greedy legit suppressor

Forging all the lies to disguise all that fucking crap
blind leading the blind whats up with that
Close your eyes and put on your baseball cap
carry on eating that shit in a neat gift wrap

Global corporations decide
If a soldier goes out there and dies
For freedom, honour and glory
tick tock better make up a new story

A whole nation lead astray, people in dismay
Glittering surface, insides in a state of decay

All empires have fallen to the graves they dug for themselves
Their nation will drown in the lies and corruption they dwell

The hypocrite aggressor
a greedy legit suppressor

FAKE!
FAKE!
FAKE!
FAKE!

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Creased_Leaf 07.01.2007
Hyvin on sovitettu yhteen noi soittimet. Hyvää kitarisointii ja rumputyöskentelyy, todella hyvää jos otetaan huomioon et kokonaan yksin vetästy tää. Bassoa pikkaisen lisää kun sitä ei kuulu tässä paljon. Laulusta en paljon osaa sanoo kun ite ei k.o. genree oo tullu kuunneltuu niinkään paljoo, mut kai siihen jotain muutoksii vois tehdä et sen sais kuulostaan pikkusen paremmalta kun tää ei ihan tunnu uppoovan näin, mutta ihan hyvä.
0   +1 +2
 
9
Cuntinent 10.11.2006
Biisi on rakenteeltaan aika perinteinen metalliralli, ei siis mitenkään pahassa mielessä. Riffit ovat toimivia ja sopivat sulavasti yhteen. Etenkin kertsin riffi ja nopea rässikomppi potkivat kasseille mukavasti. Toisaalta c-osan ja viimeisen säkeistön väliin olisin kaivannut pientä koukkua, mutta toimiihan tuo noinkin.

Soundit kappaleessa ovat demotasolla yllättävänkin hyvät mielestäni, varsinkin kun kotikonsteilla on äänitetty. Kitarassa on tarpeeksi säröä, mutta soundi on silti erotteleva eikä se puuroudu nopeammissa sahauksissa. Rumpusoundi taasen ei ole niin onnistunut kuin kitarassa. Basarissa on kyllä napsua ja munaa, mutta muuten rumpusoundi jää hieman ohueksi. Rumpusoundi on kuitenkin puitteisiin nähden varsin hyvää jälkeä. Bassoa ehkä olisi voinut laittaa vähän enemmän esille, se kyllä kuuluu, mutta hieman ujosti. Toisaalta basso soittelee melkolailla samoja kuin kitarakin. Laulupuolella matala örinä toimii hyvin, vaikkakin olisin toivonut ehkä hieman monipuolisempaa äänenkäyttöä. Siis enemmän lepakkohuutoja ja korkeampia vokaaleita niin lauluun olisi saanut vähän vaihtelua. Sanoituksista kyllä saa kaiken oleellisen selvää tekstejä lukemattakin.

Kaiken kaikkiaan hyvin onnistunut kappale niin soitannollisesti kuin tuotannoltaankin. Pari koukkua sinne tänne lisää ja murinaan vähän vaihtelua niin lopputulos olisi vieläkin parempi. Ehkä tässä on hieman kotiinpäin vetämistäkin, mutta mikäs siinä jos kappale toimii...
0   +1 +2
 
9
Tuikka 03.11.2006
Elikkä siinä mielessä täytyy todellakin nostaa hattua, että olet vaivautunut tällaisen biisin vääntämään.. Arvostan suuresti sitä, että jaksat tehdä myös täysin omaa juttuasi muiden projektien ohella. Se tosin mahdollisesti haittaa biisiä, ihan kaikkea kun ei kumminkaan voi täysin hallita.. Biisi jää tylsäksi, eikä siinä ole mitään erikoista, itse ainakin kaipaisin kappaleilta enemmän ns. tarttumavaraa ja monipuolisuutta. Vokalistin työskentely ei minua pahemmin vakuuttanut, mutta siitä ei sinua voi syyllistää.. Ihan mukiinmenevä kipale, mutta mielestäni voisit tehdä jatkossa monipuolisempia biisejä. Hienoa kumminkin nähdä myös tällaisia sooloprojekteja, itselläkin on jonkinmoinen tässä vireillä, saa nähdä tuleeko ikinä mitään konkreettista aikaiseksi. Ilmoittelehan jos väännät lisää materiaalia ihmisten kuultavaksi!
0   +1 +2
 
HW 31.10.2006
Minä en jaksanut sanoistusta lukea kun lyriikassa vilisti isoja ja vaikeita sanoja niin runsaasti ettei aamutuimaan moiseen jaksa syventyä ja siitä syystä riepoi ihan kohtalaisen rankasti kun vokalisoinnista ei saanut mitään selvää. Eli jos sanoitukseen panostetaan noinkin tehokkaasti, niin olisi ihan kiva jos satunnainen kuulija ymmärtäisi mitä kerrotaan.

Soitanto oli kaikinpuolin oikeinkin pätevää, tarkkaa ja näppäräsormista, mutta jotenkin siinä tuntui olevan aika runsaasti suorittamisen makua. Ainakaan minä en huomannut soittamisen iloa oikeastaan missään kohdassa, ja se tavallaan söi kuuntelukokemukselta pohjan. Tokihan on niinkin että mätön ei kuulu olla riemukasta mutta jos into ei kuulu läpi, lopputulos tuntuu väkisin tehdyltä ja se aiheuttaa kuulijassa jonkinasteisen inhoreaktion.

Miksaus oli jättänyt basson jonnekin salaiseen paikkaan ihan piiloon. Sen vuoksi äänimaailma oli varsin kepeä ja ikävän rapsakka. Siinä ei ollut runtua niin paljon että lopputulos olisi vakuuttanut. Eli alataajuuksia lisää. Muuhunkiin kuin basariin.

Kokonaisuus oli jokseenkin tasapaksu. Kitaroissa oli kaikenlaisia kivoja juttuja, mutta koska vokalisointi oli koko matkan ajan samanlaista karjuntaa, tuli sellainen olo että osia oli vain yksi. Siitä johtuen oli vähän tylsää. Eli jos vähän enemmän vaihtelua saisi niin olisi paljon parempi. Nyt tämä ei ilmeisesta kantaaottavuudestaan huolimatta oikein jaksanut vakuuttaa.
0   +1 +2
 
9
väy 27.10.2006
Kitaran middlejyrä saundi miellytti. Ei ollut mitään suhinaa. Samoin rummut. Aika tiukasti olet saanut soitettua nämä kun kerta yksin olet tehnyt. Oliko näissä bassoa ollenkaan vai oliko se niin pienellä? Sitä olisin kaivannut. Örinä ei ollut kovin kummoisen kuulosta. Varmaan enemmän ääntä tarvittaisiin. Biisi ei ole kovin monipuolinen minun korvaani. Lopun häivytys oli hieno.
0   +1 +2
 
7
Carpathia 27.10.2006
No tämähän nyt on... tämmöstä junttausta. Hyvin on soittimien hallinta hanskassa Juhalla(?). On tämä silti vähän mitäänsanomaton. Varmaan livenä jossain kapakassa toimisi hyvin, ei ihan vaan tällä tavalla kuultuna tarjonnut mitään kovin erikoista. :( Seiskan saa kuitenkin.

Soundipolitiikasta en ala puhumaan ollenkaan, koska demo hommiahan nämä on ja se siitä. Selvän kaikesta kuitenkin saa..
0   +1 +2
 
9
3n3Mi 25.10.2006
No siinä sai Bushi selkäänsä oikeen isän kädestä \,,/
Aika ankaraa Wihan Wuodatusta Jenkkilä pääjehua kohtaa jau jau jau
Sinänsä oilisin ehkä odottanut aiheen tarkasteluun uutta näkökantaa mitä tuohon lyyriseen puoleen tulee. Mutta aihe sinäsä oli rok \,,/
Mitä soitannalliseen puoleen tulee niin sanottakoon että matemaattisen tarkkaa rynkytystä alusta lopuun \,,/ Hyvä JUHA!!
0   +1 +2