Beach

Baseton | 15.10.2006 | House
4:25

Groove housea letkeimmillään.
Aurinko paistaa ja laineet liplattelee..

"A man have a dream.. walking on the beach.. footprints in the sand.."

Kiitoksia siskolle tarulle spiikeistä..

9.33   537 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Serzh 19.07.2009
very beautiful house track!!
0   +1 +2
 
10
Noison 27.02.2007
Letkeää fiilistelyä ja groovaavaa meininkiä.
Kuuntelin noita sun psyke projektejaskin tuossa ja huomasin, että ne kärsii kyllä tosi pahasti laaduun ja äänimaailman puutteesta. Mutta tää.. Yllätyin kyllä todella positiivisesti. Lanteita keikuttavaa ja laadukasta House groovailua parhaimmillaan! Helvetin laadukasta ja hyvin miksattua soundia. Kyllä jytää, ei voi muuta sanoa.

Itse biisiin:
Alkaa mukavasti kesäisellä laineitten liplatuksella ja nostattavan kirkkailla soundin pätkillä. Nostaa tunnelman heti kattoon. Ja mitäs kuulenkaan.. Vokaaleja! Täydellistä, harvemmin House rimpsuissa vokaaleja kuulee. Harvinaista herkkua ja kun on vielä hyvä äänikin laulajalla. Vähän on turhan ykstoikkonen tuo pätkä jota toistetaan koko biisin ajan, mutta House musiikki on. Eipä pahemmin haittaa. Tyyni, herkullinen, seksikäs kesätunnelma koko biisin ajan.
Melodiat ovat kyllä perus Houselinjaa, mutta se on vain hyvä jos on tämmöinen mukava kesäinen tunnelma. Saa mut vaan entistä enemmän tykkämään tästä biisistä. Basso ja biitti muutenkin groovaa täysillä mukana koko biisin ajan ja voin sanoa, kyllä kiksuvarvas lyö tahtia ja lanteet alkaa keinumaan mukavasti tahdissa. Helvetin maistuvat bongot muuten vaikka onkin vähän tunkkaiset ja muutenkin vähän turhan napakat mun makuun. Biisi on oikeastaan sopivan pituinen vaikka olisin tätä kesäfiilistelyä kuunnellut mielelläni vähän pidempäänkin. Eipä tuo mitään, voihan tätä toistonakin kuunnella. :)

Kertakaikkisen maistuva setti! Juuri tällaista House fiilistelyä harvemmin löytää. Ehdoton 10! Jatka! Haluan ehdottomasti kuulla tätä mahtavan maistuvaa ja laadukasta fiilistelyä lisää. Tämä on kyllä seuraava pitkä soitto ja pääsee ehdottomasti mikseri soittolistalleni. Kerrassaan ilmiömäistä! :)
0   +1 +2
 
9
iq0 31.01.2007
On se kumma, kun housea tunnutaan niin vähän kommentoitavan :)

Biisi alkaa lupaavasti ja kun bassokuvio tulee mukaan tietää, että
nyt tulee jotain hyvää. Herkullisen kuuloinen kappale. Siskollasi on
todella mukava ääni. Sopii tähän kuin veitsi voihin.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta