Where Time Stands Still

7:38

Syksyn tuoma inspiraatio se vaan kantaa hedelmää. Tässä olisi tällainen hieman kesämeiningissä kulkeva progebiisi hienoilla padilinjoilla ja kepeällä tunnelmalla. Ehdottomasti tsekkaamisen arvoinen tekele.

10.00   527 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Deep Cold 09.11.2006
Tässäkin biisissä taas uskomaton tunnelma melodioiden avulla. Todella maalaavaa menoa :) tykkään kovasti. Kikkailuja ja rumpupuoli kaipaa tässäkin hiemomista vielä. Tai jos sinulla on vaan tämä oma tyyli tämmöinen :) jotain vokaalisampleja ja efektejä lisää, niin biisi saisi vieläkin enemmän kylmiä väreitä.
0   +1 +2
 
Zeip 01.10.2006
Biisi alkaa hienoilla saundi-rakenteluilla, luodaan mukavaa tunnelmaa jo heti ensi sekunneilta lähtien. Tulee vielä kaukaisesti kesä mieleen ja tuo minulle enemmän mieleen sellaisen loppukesän fiiliksen..Ahh..kaunista ja niin letkeää. Rumpupuoli on hanskassa ja muutenkin miksaus on toteutettu ammattimaisesti. En ainakaan keksi mitään haukuttavaa tuotannon puolelta. Rakentelu toimii ja biisi etenee sopivan rauhallista tahtia eteenpäin.

Suvanto on aika nättiä kuunneltavaa. Tässä vaiheessa biisi saa sellaista syksyistä sävyä mukaan. Erittäin kevyttä ja "ilmavaa" menoa. Pääosa on myös hyvin toteutettu, ei mitään radikaalia, vaan kaikki toimii hyvin yhteen. Enpä oikeastaan keksi enää sen kummempaa sanottavaa. Hienosti toteutettua letkeää progrefiilistelyä..Pidin tästä paljon..varsinkin tunnelmasta. :)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta