Mekaaninen jättiläisvaris potkii öljytynnyreitä

Alkeishiukkaset | 22.08.2006 | Techno
9:46

Jättiläisvaris potkii öljytynnyreitä. Kolinaa ja metallin kirskuntaa.

9.00   781 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

accent 01.09.2007
Jos tämän nimi olisi joku muu niin tämä olisi tuplasti huonompi. Mutta kun tuo nimen aiheuttama mielikuva... ahhhhahaa, tulee jotkut vanhat kummalliset taiteelliset animaatioelokuvat mieleen jostain syystä. Joskus 80-luvulla joku olisi voinut tehdä sellaisen hieman huonolaatuisesti toteutetun taideanimaation jossa jättikokoinen varis potkii tynnyreitä. Hyvät loopit, aiheuttaa toimivan jumittamisen. Jos hakee metallista saundia niin se pitää tehdä juurikin näin. Kyllä tämä pääsee samalle tasolle parhaimpien pesukonemonoraitateknon tekijöiden kanssa minun mielestäni. Ehkä ei mielestäni olisi tarvittu tuota vasen-oikea välistä pannausta mikä (melkein) koko ajan on päällänsä. Itseäni sellainen häiritsee aina kauhiasti, sen takia harvoin teen omiin biiseihini mitään tuommoisia kikkailuja. Kait joku toinen tommoisestakin tykkää... mutta biisi toimii kyllä muuten.
0   +1 +2
 
MKDELTA 16.08.2007
Älyhyvät soundit. Jos olisin röyhkeä kysyisin että mistä olet nämä rapsakkaat samplet/käsittelymetodit löytänyt, mutta en ole röyhkeä. Vai olenko? Noh sen tiedän ainakin että nautin tästä kappaleesta, ja myös sen nimestä. Soundit on A . Välillä melkoisen "tribaalia", tai jotenkin alkukantaisen oloisen brutaalia tamppausta. Konemaista. Taitaa olla robottivaris. Mechavaris. pikemminkin. Mechavaris saudi-arabiassa potkimassa öljunjalostamoja kumoon. Vinhaa. Nautin. Menee soittolistalle.
0   +1 +2
 
9
TomyS 03.04.2007
En pystynyt olemaan hymyilemättä, kun luin tämän kappaleen nimen.. parempaa nimeä saa kyllä hakea. Ja repesin uudestaan terrvan "(varisn?)":lle, hahaha! Ei vitsi, en saa millään päästäni ajatusta jossa tuo varis polkee niitä tynnyreitä. Kappale alkaa kuin kuuntelija ihmettelisi mistä ääni kuuluu ja kävelee lähemmäs, mutta jää katselemaan sopivalta etäisyydeltä tätä mättöä. Todella hienon kuuloiset rummut tässä!! 0:55 kohdassa paranee entisestään. Uskomaton meno on päällä, yltyy rajummaksi vain. Kuulostaa oikeasti pirun hyvältä vieläkin. 2:03 tässä kohtaa tulee aivan uskomaton veivaus, pää alkaa melkein pakosti nykimään. Hyvin tehty! Välillä tuntuu että hieman liian tiuhaan tahtiin tulee näitä taukokohtia, mutta ei varsinaisesti (heh, miksi luen tuon väärin) kuulosta huonolta. Tykkään kun tässä on jatkuva pulssi päällä. Hm, ehkä kappaleen loppupuoli oli liiaksi samaa potkimista. Lopetus oli hyvä, tosin siihen olisi myös saattanut sopia sellainen pirullinen rääkäisy.
0   +1 +2
 
10
terrva 24.08.2006
Varsin (varisn?) aggressiivista ja hakkaavaa. Soundit ja tunnelma ovat robottimaiset, mieltä kiihoittavan alkukantaiset ja repivän rutisevat. Mieli alkaa tehdä potkimaan ruostuneita öljytynnyreitä jättiläisvariksen seuraksi lähitulevaisuuden hylätylle ratapihalle.

Pituuttakin on mukavasti, ellei jopa sopivasti.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta