Design

wRENCH cONNECTION | 27.07.2006 | --
4:56

www.wrenchconnection.cjb.net

7.00   745 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

HW 24.08.2006
Huomasin vasta tässä kohdassa että tämä kuulostaa aika tavalla alkuaikojen Smashing Pumpkinsilta. Laulajan äänessä on jotain paljolti samanlaista, samoin kuin kitaroinnissa. Sillä siis selittyy se miksi teistä tykkään.

Tämä oli rakenteeltaan vähän haastavamman oloinen kuin nuo aikaisemmat. Tai sitten soitossa oli enemmän ulottuvuutta. Tai jotain. Kuitenkin tämä tuntui kokonaisuutena jotenkin valmiimmalta kuin aikaisemmin kuulemani kappaleet.

Melodia tuntui menevän vähän turhan korkealle. Tai sitten vain laulu ei ollut irronnut kunnolla. Hieno se oli mutta paikoitellen mentiin vähän epäpuhtaasti. Ja kertsin kohdalla olisin toivonut asteen verran ronskimpaa otetta siihen laulamispuuhaan. Olisi ollut varsin mukava nähdä sanoituksetkin. Kun eihän niistä koskaan saa kunnolla selvää ja tuntui että tässä oli panostettu siihenkin puoleen ihan tosissaan.

Soundeissa oli edelleen vähän parantamisen varaa. Miksauksellisestikaan tämä ei ihan vakuuttanut kun kaikkea peitti hento, sumuinen verho joka takasi sen että tässä ei ollut ihan riittävästi runtua.
0   +1 +2
 
DJ Spora 24.08.2006
Juuh, tunnelmointia. Pelaa kyllä, vaikka soundit ovatkin vähän turhan tumppuiset. Kyllä tämä teinityttöjen polvet saa sulaksi vahaksi, veikkaisin. :)
0   +1 +2
 
dolphinjack 24.08.2006
Tykkäilen valuvista kitaroista ja pehmeistä padeista. Laulu lähemmäs kuulijaa.
0   +1 +2
 
7
Esa-J 23.08.2006
tää laulaminen on jotain käsittämätöntä...ehkä oot pioneeri ja 15 vuoden päästä kaikki rock-laulajat kuulostaa täsmälleen tältä. tai sitte ei.
joka tapauksessa, cleanit kaikudelaykitarat on aina ihan jees. rumpuihin jotain otetta, ei pelkästään saundin osalta vaan kans midiin vähän vaihtelevampaa patternia kehiin.
biisissä on ihan siisti vapaasti virtaava fiilis, siitä pongot kotiin.
0   +1 +2
 
forzer 23.08.2006
Hmm oiken hyvä kappale...Kiitos tästä kuuntelu hetkestä=)
0   +1 +2
 
Meddi 23.08.2006
ajoittain ihan hyviä melodioita. yleensä tykkäsin enemmän säkeistöstä ja vähemmän kertsistä. laulaja joskus vaarallisen lähellä romahduksen partaalla. siis niin, että ei ole varma onko se taitamattomuutta vai tarkoituksenmukaisuutta.... ei huono sävellys
0   +1 +2
 
tos 23.08.2006
Tasot aika pienellä, saa tarttua volanamikkaan, jotta jotain kuulisi. Pidin enemmän edellisestä biisistänne, joka kommenttiringistä vastaan puski. Eipä tässäkään mitään suurempaa vikaa tosin. Laulaja olisi voinut vetää välillä ehkä vähän enemmän täysillä, olisi voinut tulla kiva säväys. Makuasioita.
0   +1 +2
 
wjr 22.08.2006
Ääh, tästä haluais tavallaan tykätä, mutta kun on pari muuta saman pumpun piisiä kuullut, ei tämä oikein erotu edukseen. Eriainen laulusoundikaan ei kuulosta enää tuoreelta.
0   +1 +2
 
7
sikki-six 22.08.2006
Biisissä on aikas asiallisen haikea tunnelma ja sopivan rupinen kitara. Kuulostaa tosin kuin bändi soittaisi seinän takana, kirkkautta kaipaisin kovasti tuohon miksaukseen. Masterointikaan ei olisi pahitteeksi... Äänentaso on ainakin kovin alhainen verrattuna muihin k-ringin biiseihin.
0   +1 +2
 
petersadul 22.08.2006
Helvetin makeet kaikuskebat! Loistava soundi niissä. Muuten soundit eivät aivan samalle tasolle yltäneet. Varsinkin laulusoundi on aikasta "erikoinen" ja kun asiaan on päästy, niin...laulu on paikoin todella pahasti epävireessä. Pilaa muuten hyvän biisin tunnelman. Biisinä tämä on varsin komea....mutta
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat