Summerbreeze (Radio Edit)

Sunriders | 29.05.2006 | Melodic Trance
3:21

Projektimme ensimmäinen yhdessä tehty kiksuttelu. Erittäin aurinkoinen ja pirteä ralli jota kyllä kelpaisi mennä tarjoilemaan myös paikallisiin klubeihin..x)

Hyvää kesää kaikille..!

8.91   1764 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
M1cH0 26.08.2006
Hyvin tää potkii, tulee kuuluu meikän winampis :), anteeksi huonosta kommentista näin kiireen alla mut jeps
0   +1 +2
 
9
Pablo Blacktooth 06.06.2006
Hyvän kuuloset synat on ja mukavastihan se amisbassokin siellä jytkyttää. Ei sellasta miun mieleistä looppia löytyny biisistä, mutta vähä trancepitoistahan tämä ihan omien kuvailujenne mukaan tuleekin olla. Ei mikään meizin mieleenpainuva biisi, mutta hyvä kutenkin.
0   +1 +2
 
AssA 01.06.2006
Alusta lähdetään äkäseen liikkeelle ja heti kuulee, että soundit ovat kirkkaat ja raikkaat, muutenki miksauspuoli on hyvässä kuosissa. Vaikutteet kuulee kyllä hyvin :) Kick on mukavan munakas ja biitti pelittää. Snarerollit on vähä heikon kuulosia, johtuisikohan siitä kun soundi on aika kuiva. Melodiat ei vaan iske muhun sitte yhtään. Tuollasta vinguttelua ja kikkailua, ei mitään tarttumapintaa. Rakenne ei mitään ihmeitä tarjoile, eteenpäin mennään ja loppuun tullaan.

Perus mukava veisu raikkailla soundeilla, mutta itse en tätä montaa kertaa jaksaisi soittaa.
0   +1 +2
 
9
Latch 31.05.2006
Menin eilen kiireissäni lataamaan mp3-soittimelle ja nyt on pimputtanu päässä koko perkeleen päivän :D

Joo mut ite biisistä sen verran että hyvin lähtee liikkeelle, eurotrancepimputukset nousee jo puolen minuutin aikana täysille joten kyllästymistä ei ole havaittavissa.

"Kertosäe" on sitä takuunvarmaa snes-pimputusta, mikä vain kuullostaa siltä että se on tehty 2000-luvulla (niinkun pitääkin).
Eri äänet tekevät pienillä yksityiskohdilla biisistä oikean nautinnnon kuunnella.

Rumpuraidasta suurta plussaa, soi minittäin bassorumpu ainakin omilla kullokkeilla todella hyvin (ei kuitenkaan liikaa).

Lopetus vain oli hiukan vaisu muuten huikeantasoiseen biisiin. Tälläisenään se kuullosti siltä, että joku vain hakkaisi rumpuja ja lopussa sanoisi "crash".

Paha mennä itse noin hyvää biisiä vielä arvostelemaan, mutta mielestäni ehkä lopetukseen olisi vielä kerran voinut "nousta" ja sittemmin loppua lähes seinään. Siten fiilis olisi jäänyt "leijumaan" ja olo olisi ollut kuin kauniista unesta heränneenä...

Joo mut nyt kun heittäydyttiin hekeviksi niin sanotaan että kokonaisuudesta erittäin hyvin ansaittu 9, ei sitä lopetus sentä niin paljon häirinnyt. :)

Mahtavaa! Tätä lisää!
0   +1 +2
 
Aurisgale 31.05.2006
Muhkeaa soundia vaikuttaisi olevan alun perusteella. Happo kuulostaa hyvältä, kuten sen aina pitääkin kuulostaa. Synät ovat hiukan turhan Darudemaiset soundiltaan, mutta onhan se tuolla vaikutteissa merkattukin. Onneksi se soundi ei ole se vetävä asia. Äänivalinnat ovat pirteän heleästi valittuja ja miksaus on erinomaista. Squaret ja jäiset väritykset kuulostavat upeilta biisissä. Teknisessä mielessä ei ole paljoa sijaa moitteille. Joku extra-koukku ei olisi pahitteeksi tuolla seassa... jotain sellaista millä tämä biisi parhaiten jäisi mieleen... heleä äänimaailma toimii sinällään jo hyvin tarraajana + onnistunut miksaus. Viimeinen silaus vain. Erinomainen ralli, vaikka vähän lyhyehkö radio-edit... mut niitähän ne radiot on=) Turha valitella^^
0   +1 +2
 
10
Findica 30.05.2006
Loistavat melodiat ja pirun hyvä miksaus! ;) puhtaasti soivat synat ja kiksuilu ei jätä ainakaan meikäläistä kylmäksi. Laadukasta työtä kaikin puolin etenkin loistava miksaus kolisi ku keilahallissa joten jään ootteleen uutta tuotantoa :)
0   +1 +2
 
8
jace 29.05.2006
Ihan menevää tranceilua. Ekana tuli kyl mieleen C-4 - San Diego kappale, kovasti sama kesäinen henki huokuu tästäkin. Mukavat saundit, melodiat ja rumpukikkailut.

Jatkakaa kiksuttelua vaan, kyl tätä kelpaa kuunnella.
0   +1 +2
 
m1ze 29.05.2006
Voi olla että original edittiä ei ainakaa iha vähään aikaan tule....:( Saa nähä miten sitä kerkeää tässä.
0   +1 +2
 
9
Valandir 29.05.2006
Alkaa ihan kivasti breakbeatilla ja 303 jyllää kivasti taustalla. Bassorumpu nakuttaa kuulokkeissa erittäin kivasti. Kiva filtterointi 50 sekunnin kohdalla, mutta sitten 56 sekunnin kohdalla äänet lähtevät aivan liian nopeasti käyntiin. Saattaa myös johtua siitä, että biisi on radio edit joten kaikki on pitänyt tunkea pieneen pakettiin. Tulee ihan Avannon legendaarinen Flute -biisi tuosta synasta mieleen. Perkussiot ovat peruskiksua ja toimivat loistavasti bassorummun kanssa yhdessä. Erittäin menevää on ollut alusta alkaen ja pitää kyllä myöntää, että pidän tästä. Tekee vain mieli kääntää nupit kaakkoon tätä kuunnellessa ja kyllähän tuo kuuluisa tanssijalka vipattaa taas enemmän kuin tarpeeksi.

Jestas pojat, tämähän oli tosi hyvä kipale. Radio edit kyllä toimii erittäin hyvin ja jään kyllä innolla odottamaan original mixiä, jos sitä nyt edes tulee? Äänenlaatu on erittäin ammattitaitoinen, kaikki kuulostaa puhtaalta ja raikkaalta. Tämä meneekin vielä ehkä kaupallisen trancen puolelle, koska kuulostaa kyllä siltä aika paljon, eikä tarjoa nyt sinäänsä mitään uutta genrelle. Pitää kyllä myöntää, että tämä oli tosi mukava yllätys ainakin itselleni! Räväytän nyt numeroksi yhdeksikön ja lataanpa oikein koneelle, hyvä hyvä! :)
0   +1 +2
 
m1ze 29.05.2006
Noh eihä tämä mikään mullistava biisi missään tapauksessa ole mut minuun iskee ainakin.... Kaikkiin ei o vielä kesämieli tarttunu xDxD
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta