Trance Heaven

5:22
7.86   1269 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
dreviZ 26.07.2006
Tämä on tosiasiassa paras biittisi mitä olet tuottanut. ensinnäkin mieluummin kuuntelisin tällasta ilman melodiaa, mutta tää biisi tykittää oikeesti jossain reivi-bileissä vikat tunnit ja vittu meno on sillon niin kovaa, et kaikilla lähtee taju ja se on TARKOITUS! Olen ollut Dj Proteuksen keikalla kerran ja siellä oli muitakin hard-core dj´t soittamassa, mut vika Dj soitti just tällast näin nopeeta, tää biitti vois sille toimiakin! Hyvä! Lisää tällaista EI-MELODISEMPAA HOO DEETÄ!!
0   +1 +2
 
5
HW 19.04.2006
Ei tykätä. Tämä oli ensinnäkin tylsää. Toisekseen tämä oli siinä määrin perustrancea että tuli ihottumaa, hengenahdistusta ja päänsärkyä. Biitti oli yllätyksetön vaikka tuntuikin että siihen oli koetettu luoda eloa peltifilleillä jotka eivät toimi edes silloin kun käytössä on oikeat rummut... Teki mieli luovuttaa jo kahden minuutin kohdalla mutta kuuntelin urheasti loppuun asti ja ärsytys kohosi oikeasti suorastaan valtavaksi. Viisi minuuttia mattojen tamppausta on ihan liikaa. Vaikka kliseet ovat kivoja niin voisi niihin sentään koettaa tuoda jotain persoonallista.
0   +1 +2
 
Mr. Shields 19.04.2006
No joo, kommentti rinki taas pakottaa jotain sanomaan, siispä sanon: "on tämä j.o.t.a.i.n.". Ei ole mun makuun, mutta ei se haittaa. Mutta enpä kehtaa mitään arvosanaa jättää.
0   +1 +2
 
Meddi 19.04.2006
Hyväksyn melodiattomuuden, ei siinä mitään. Mutta pannaus, enemmän äänieffektejäm, tekisi ehkä tästä kiinnostavamman. haitsun tsipitsip-soundi esmes on aika tylsä. eli ok, mutta hieman yllätyksetön.
0   +1 +2
 
Johannes_t 18.04.2006
no eipä tää kauhian hyvin ny kyllä toimi..Aikamoista kuraa itseasiassa.En tykkää,muttta jotkut ehkä voi tykätä.Ei muuta kun onnea ja menestystä sit vaan! toivottavasti homma lähtee käyntiin :D
0   +1 +2
 
Paulus 18.04.2006
Tämä musiikkilaji on minulle täysin tuntematon, joten en kommentoi kummemmin (kommenttirinkibiisi siis). Hyviä musahetkiä.
0   +1 +2
 
eki pop 18.04.2006
Vähän varovasti kommentoin tätä, koska en ole perehtynyt tällaiseen musiikkityyliin.Ensi kuulemalta kuulostaa aika yksitoikkoiselta, tai sit en vaan ymmärrä.
0   +1 +2
 
Sofisti 18.04.2006
nojooh ei tää kyllä melodiattomana oikein iske; ite ku kannatan just melodista trancea enkä oikein muita.. mut kyllähän tää pulssin kiihtyyn saa;p en kuiteskaa numeroa jätä ku en tykänny tyylistä
0   +1 +2
 
MacFly 18.04.2006
Soundit ovat turhan tönköt, toi kicki etenkin tuntuu korvassa aikasen pahalta. Samplet on joo aikas karut, lautasetkin aika tänköt. Biisistähän se on pakko sanoa että onpahan äärimmäisen tylsä ja turha kappale. Mikä tässä on ideana, kun minä en ilmeisesti nyt oikein ymmärrä? Melodiaa minulle kiitos, kun eihän tällaisesta biisistä jää käteen jälkeen päin yhtään mitään. Lähinnä päänjomotus ja :o ilme. No, parempihan sekin on tietysti kuin ei mitään.
0   +1 +2
 
overdrive 18.04.2006
pannaus oikealle häiritsee ihan tosissaan kun kuuntelee kuulokkeilla. loppua kohden kyllä tuntuisi tasoittuvan tai sitten oikea korva on ennättänyt mennyt kuuroksi.
melodiaahan tämä kyllä eniten kaipaisi. basari oli yllätävän mukavan kuuloinen, mutta muuten kyllä soundeja voisi hieroa, kaikua lisätä tjms...
wipeoutin (tai vastaavan) soundtrackinä toimisi hyvin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat