Late Winter Soundblast

Cartoon Simple | 21.03.2006 | Trance
6:38

Suhteellisen rento ransu repäisy.

9.00   652 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
AquaSonic 26.06.2006
Mukavan duurivoittoinen trance-setti. Klasu jo vähän noita bassoja morkkasikin, kun ovat jotenkin oudon kuuloisia, mutta pahemmin omaan korvaani viilsi jokainen leadin särö kaiketi turhan kovan miksauksen takia. Itse kompositio kyllä kelpasi, vaikka olisinkin ehkä kokeillut tuota breakbeatia jo tovin aikaisemmin biisin keskellä. Melodiat saivat kuitenkin pienen hymyn huulille. :)
0   +1 +2
 
9
Klasu 21.03.2006
Ei huono biisi ollenkaan! Soundit bassoa lukuunottamatta hyvät, ja muutenkin tästä löytyy paljon hyviä elementtejä.

Mutta. Kuten sanottu tuo basso ei oikein minua ainakaan sytytä. Soundi on aika mitään sanomaton, se kuuluu todella hiljaa, eikä taida olla edes kunnolla monotettu? Basson soundia siis munakkaammaksi ja kunnon monorunttaus niin eiköhän sekin siitä lähde toimimaan. Muut soundit tosiaan ovatkin sitten suht hyvin kunnossa.

Rakenne on toinen asia mistä haluaisin huomauttaa. Nimittäin tämä ei nyt oikein kuulostanut ajatuksen kanssa rakennetulta. Alussa lähtee heti hyvä nostatus ja päästään hyvin vauhtiin (sahan melodia on muuten oikein mukava!), sitten tulee asiaankuuluva breikki, jonka jälkeen jälleen nostoa, mutta tuosta toisesta nostosta olisi saanut mielestäni tehdä pitemmän ja massiivisemman. Noston jälkeen olisikin sitten saanut olla paljon pitempään tuota sahausta, se kun kuitenkin ilmeisesti on se biisin teema ja "pääjuttu". Ääni muuten käväisee säröllä kohdassa 4:16, heti noston jälkeisen tamppauskohdan jälkeen. Sitten päästään jälleen breikkiin ja breakbeattiin (ei oikein tipu mulle tuo breakbeat komppikaan. voisi koittaa tehdä sen ihan eri rummuilla ja särkeä/equttaa sen keskiäänivoittoiseks?) ja jään odottelemaan että saataisiin vielä kunnon rytinät loppuun, mutta turhaan. Viimeiset reilu 2 min vain körötellään hissukseen loppua kohden. Katsoisin että biisi toimisi huomattavasti paremmin jos tuo pätkä noitten nostatuksien välissä ei olisi ihan noin pitkä, ja taas vastaavasti sitä itse hehkuttelua ja sahausta saisi olla enemmän, sekä tuo toinen "menokohta" saisi sijoittua lähemmäs loppua, tai siis loppua pitäisi lyhentää siten että kun biisi loppuu olisi vielä ihan fiiliksissä, nyt pääsee fiilikset tippumaan kun sen viimeisen hehkuttelun jälkeen tulee niin pitkä suvantovaihe.

Eli tiivistelläänpä sitten: basso ja rakenne uusiksi, niin johan toimii. Elementit on kuitenkin todella hyviä. Lead soundi on hieno, melodiat on hyvät ja tuo arpeggiokin on hieno.

Ja muuten, hardstyleähän tämä ei ole sitten millään. Trancea ennemmin. :)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta