Ninth Dimension

5:17

Edellisen biisin linjoilla jatketaan. Draivia pitäisi tällä kertaa löytyä aikaisempia biisejä enemmän.

9.33   1053 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Caamos 01.03.2006
Noi melodiakilkkeet on miksattu liian kovalle tai vastaavasti rummut ei tuu tarpeeks esiin.
Rakenne kunnossa ja hienoja saundeja.

Kyl tässä oli paljon hyvää mutta toisaalta tää oli ehkä vähän "out of date" jos vertaa uusiin superstarbiiseihin :) ..huomaan kyl itellä ihan samaa vikaa...
0   +1 +2
 
9
DJ Mihailov 25.02.2006
Mielenkiintoinen teos jälleen. Mukavia melodioita mukana biisissä.

Hiukan jankkaavaa menoa 2:43 asti jossa tulee jännän oloinen nostatus uusiin melodisiin atmosfääreihin. Erittäin kiva väli osuus ja sitten taas asiaan!

Lopussa 4:00 kohdilla pieni rumpu kikkailu oli varsin hieno.

Ei tässä todellakaan ole semmoista joka saisi hyppimään ja pomppimaan innosta mutta ihan mukavaa mättöä.

Hyvä biisi jälleen ja ei kun lisää kehiin!
0   +1 +2
 
Aurisgale 17.02.2006
Varsin mallikasta humppaa. Itse soundit tosin ovat miksattu hyvin, mutta niitä vaivaa lievä laihuus. Kicki on melko kumea ja pehmeä kuten myös bassline, toisaalta ihan hyvä pari, mutta kuulostaa melko tunkkaiselta yksinään, jos yrittää olla kuuntelematta leadeja. Itse kaipaisin runsaasti värityksiä tähän biisiin, jotain taustalle ettei olisi välillä niin tyhjä olo.

Vauhtia kuitenkin löytyy hienosti biisistä ja happokuvio on varsin toimiva, vaikka voisi olla likaisempiakin. Silti kuulostaa vähän vaisulta siihen nähden mitä olen aijempia tuotoksiasi kuunnellut. Jotankin tuntuu, että tässä vaivaa lievä keskeneräisyys. En varmaan innostu kuuntelemaan enää kolmatta kertaa, mutta ei tämä ainakaan pahaa makua jättänyt suuhun. Varsin hyvin tehty, mutta koukku joka saisi innostumaan uupuu. Vauhti on kai tässä se, mutta soundien vaimeus ei saa sitä esille.
0   +1 +2
 
9
Foxfield 10.02.2006
ah, suits me, sir. just hieno metallinen soundi ja tommonen jortsahtava melodia joka on yksinkertasuudessaan pirun tempaava I like it. pikkusen pitkä mut tää on taas tätä mussun mussun.
0   +1 +2
 
9
T-Sync 04.02.2006
no samaa vanhaa hyvää linjaa lähtee biisi liikkeelle :)
kickin soundi on vähän vaimea, elämä on. perkussiopuolesta ei ole pahaa sanomista.
soundit tutun raikasta kamaa. jossain välissä pyörii vähän tuollainen hardcoremainen basso, se tuo vähän eksotiikkaa muuten niin trancemaisiin maisemiin.

suvanto ei tarjoa mitään maata mullistavaa, ja se päättyy samassa hengessä kuin yleensäkin tämän artistin suvannot :), eli ihan mukavasti.

aika syvää transsiahan tämä biisi tarjoaa. kaikki soundit on melko viimeisen päälle hiottuja, mikä nostaa biisin osakkeita kyllä minun silmissä. puhdasta puhdasta.

pirteä biisi raikkailla saundeilla, menee mun soittoon ainakin :)
0   +1 +2
 
10
Kassu Vahvasound 03.02.2006
Tekee mieli jammata ku tätä kuuntelee :)
Tykki on!!
0   +1 +2