Propeth

D.D.Ironica | 23.01.2006 | Heavy Metal
8:26

UUTTA MATSKUA!!.. vuoden 2006 tammikuussa äänitetty D.D. klassikko :P

Mielestäni ehkä paras biisini. Jos pitäisi jotenkin määritellä millaisesta musiikkia bändimme soittaa,niin tämä lienee se kuvaavin kipale. Pitkä,mutta varsin pätevä ralli. Kannattaa tutustua :)

(M/L: Sivonen)

7.50   1303 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Mielenkiintoinen kappale. Alkaa hienosti puhtaalla melodialla, johon rummut ja kitarat tulevat hiljalleen mukaan. Seuraava riffikin on erittäin oiva... ja sitä seuraava. Löytyypä sitten eritäin hieno tilukin ennen laulua (toivottavasti en missanut yhtään riffiä tässä välissä). Laulu alkoi alussa vähän huvittamaan, mutta loppupeleissä siitä löytyykin paljon potentiaalia, jos vähän treenaa. Pientä haparointia, mutta harjoittelulla päästään varmasti parempaan. Laulutyyli luo tästä itseasiassa aika omalaatuisen.
Kappaleessa on hieno, melko mahtipontinenkin tunnelma. Rullaa tasavahvasti eteenpäin, pienillä progressiivisilla elementeillä höystettynä ja riittävillä koukuilla. Voisihan tätä progemetalliksikin kutsua, mutta minun kriteereilläni se tarvitsisi vielä ehkä vähän muutakin, joten jätän genreperseilyn sikseen. Pituudeltaan kappale on vähän kinkkinen, koska tulee semmoinen fiilis, että vähempikin olisi riittänyt. Toisaalta, kaikkea loistavia elementtejä ei tiivistettynä olisi saatu mahtumaan tähän. Riffit ja melodiat jaksavat silti pitää otteessaan loppuun asti, joten ehkäpä pituus on juuri sopiva.
Soundeista vain sen verran, että hyvällä kellarilaadulla mennään, eikä mitään suurta valittamista löydy. Pellit ja bassorumpu käyvät vain välillä vähän päälle, mutta ei se kokonaisuutta tapa.
Tiivistettynä: todella hyvä biisi, josta saisi 'paremmalla laadulla' helvetin hyvän biisin.
0   +1 +2
 
8
Välimäki 13.02.2006
Saakelisti potentiaalia omassa genressään. Laulajasta tulee seuraava Kotipelto. Veikkaisin, että miksaustyötä ei ole paljoa tehty, joten sillä puolella lisää työtä. Soittopuolella kaikki kulkee tarvittavan hyvin vähintäänkin.
0   +1 +2
 
8
SaunaChum 03.02.2006
Alku oli lupaavan kuuloinen, erityisesti hienoisen hypetyksen jälkeen.
Mutta biisin alkoi lähes heti kaivelemaan tuo äänenlaatu, jotenkin kuulosti aivan liian karulta noine saundeineen. Kuulosti kuin olisi monien hassujen filtterien läpi vedetty. Parantelua siis sille osastolle.
Hienon kuuloista menoa muuten, mutta nyt en pysty pahemmin saundeista mitään sanomaankaan. Kitaristi tuntuu ainakin osaavaan hommansa, ja vetää kappaleen hyvin läpi.
Laulu toimii, mutta nauhoituksellisten ja miksauksellisten syiden takia se ei oikein istu musiikkiin.
Vaikeata sanoa muuta kuin että onnea seuraaviin nauhoituksiin paremman äänenlaadun toivossa.
0   +1 +2
 
8
>>--JoNi---> 24.01.2006
Soitto on tosi hyvän kuulosta. Hienoja melodioita. Vähä tulee Iron Maiden mieleen ja se on hyvä, koska oon itte kova fani. joku tossa laulussa vaa tökki.. ei tiä mikä. jos laulua olis vähä tuunaillu niin tästä olis tullu ainakin 9 arvonen :)
0   +1 +2
 
Sonoffrost 24.01.2006
Hyvä että olette lähteneet uskaliaasti yrittämään jotain hieman erilaisempaa metallin saralla. Biisi ei ollut sitä perinteistä heavyä ja ihan hyvä näin. Omaperäisyydestä pisteitä mutta sitten niihin miinuksiin: Autotallinauhoitushan tämä on ja soundit sen mukaiset, soittovirheitä löytyy mutta reenillähän se lähtee, biisi oli aivan liian pitkä ja laulajan äänessä on ytyä mutta hänelle myöskin lisää reeniä. Siinä oli näin lyhyesti. Tsemppiä vaan!
0   +1 +2