Document 1

MASS - Seclorum | 15.01.2006 | Techno
5:20
7.40   823 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
medium 21.11.2006
sekavia nuo sun projektis...
ei siinä mitään, tähän tartuin kun on kerran aika uutta...monoacidia kuunnelleena.
loisto soundia koko biisi...mukavan rosoista/säröistä.
biisi ei itessään kauheena natsaa mutta se ei haittaa, mukava silti kuunnella!
pommittaa...
joo...hyvin...
0   +1 +2
 
7
D-Beat 01.05.2006
Mjahaa, tällaista settiä löytyy täältä. No kuten muutkin totesivat niin toi tauko oli jokseenkin erikoinen veto. Aika raakaa mättöä tässä on, ehkä nuo basarit on pykälän turhan jyhkeät meikäläisen makuun, nyt nuo taustalla olevat ihan hauskan kuuloiset ruplatukset jäävät turhan vaisuiksi. Noissa kohdissa kun basari on kesymmin liikkeellä niin tässähän on ihan hyvää menoa paikka paikoin. Simppeli tyyli, joskin toimii sinänsä ihan asiallisesti. 7+
0   +1 +2
 
8
Noit basarit ottaa päähän,kun ne ovat liian pinnassa. Muuten biisi on ihan hyvä.
0   +1 +2
 
7
Kalaforn 16.01.2006
Aika jännä veisu kyllä, tosin kohta 1:13 - 1:28 jäi häiritsemään melkoisesti. Ei tuo yllätyksellinen hiljaisuus ole koskaan oikein kolahtanut minuun, eikä varmaan koskaan tule kolahtamaankaan, mutta onneksi se runttaus jatkuu vielä, tosin odotin että taas pala kerrallaan lähtee biisi jälleen rakentumaan, mutta mikäs tässä. Eh, ei kyllä ehkä mikään paras mahdollinen biisi levyn introksi, mutta yleensä tilanne nousee vielä jälkikäteen biisin vaihtuessa, sitä odotan innolla.
0   +1 +2
 
7
accent 16.01.2006
Noh, otimpa sitten setin kuunteluun. Käydäänpä kaikki biisit läpi, ja möläytellään mitä mieleen tulee. Erikoinen idea noin pitkä täysi hiljaisuus ennenkuin biisi jatkuu taas. En oikein tiedä pidänkö siitä vai en. En oikeastaan. Eka dokumentti lupaa kuitenkin ihan hyvää vaikka biisinä onkin hieman nahkea. Loppua kohti kyllä pääsee paremmin kiinni tähän, ja jumitus pääsee alkamaan.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat