Like The Lightning

S.A.T. | 13.12.2005 | Rock
2:09

Menevää rokkia

6.89   878 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Pajunkisu 15.03.2006
Örrörörörrröörr.. Jos haluaa vakuuttaa mut niin pitää sanoistaki kuulua muuta ku ööörööörröörrlikeörtheörlightörning..
Musiikki oli musta ihan hyvin soitettu ja ihan kivan kuulosta ja jos hieman työstäis niin siitä vois saada ihan mukavan kuulosta menevää rokkia. Mikäli tykkää örinästä niin mikäs siinä. Mua vaan lähinnä ärsytti se.
0   +1 +2
 
5
MiDre 21.02.2006
Soundi ei uponnu muhun.. sanat.. hmm.. ok.. laulajan ääni ok..
0   +1 +2
 
7
maia_ 06.02.2006
kuin juoppo laulaisi.
0   +1 +2
 
7
M-illa 16.01.2006
oikein huonona päivänä tämmönenkin menisi
0   +1 +2
 
7
faithfulltommy 15.01.2006
Tulee mieleen kevyt Motörhead. Laulajan ääni hieman väkisin väännettyä, soitto hyvin soitettua perusjumputusta. Ei voi väittää ettei osata soittaa, mutta hieman liian perus. ´Biisissä pitäisi olla joku "koukku" jotta jää mieleen.
0   +1 +2
 
7
Cerende 14.01.2006
Jep jep joo.. Mulla tulee tästä mieleen monia bändejä, joista osasta on tullut aikojen kuluessa hyvinkin hyviä.
Kuulee kyllä, että musaa ei oo ihan hirveen monia vuosia tehty eikä soitettu, ainakaan yhessä, mut meininki on sellanen, että treeniksellä on ollu kivaa, vaikka aika onki kulunu enemmän ku yhen kerran enenmmän kippaamiseen, ku soittamiseen.. ;D
Ite biisissä sen sijaan on kyl vähän ongelmia, tää on tällanen hirveen tavallinen, mikä ei tulis pärjäämään mun playlisteillä.
Rumpukomppi on turhan yksinkertanen, basari on ihan jees, kitarat kuulostais varmaan kivemmalta, jos ne ois vähän tarkemmin soitettu yhteen muitten soitinten kanssa. Laulajan ääni sen sijaan on kivan kuulonen, mun puolesta sais kyllä enemmän revittää niitä äänihuulia, monipuolisuuskin kyl tulee sitte treenin lomassa kyllä, jos siihen kiinnittää ees vähän huomiota.
Toi on tosi mieleen painuva toi kohta, missä sanotaan, että " They never know, [jotain],just like the lightning.." Tollasia selkärangan kutittajia kaivataan ehdottomasti lisää.
Sen verran monia pikkubändejä oon fanitellu alusta asti, ni uskallan sanoo, että parhaiten tulee menestyy ne joita kiinnostaa kaikista eniten ja ketkä eniten nauttii siitä, että niillä on mahollisuus tehä tätä hommaa. Ja mun mielestä loistaa läpi ainakin tästä biisistä.
Vaikee tässä vaiheessa sanoo, et mihin suuntaan te ootte musiikin kanssa menossa, mut mä luulen, että täl ois mahiksii toimii. Hyvin. Mut tottakai se ottaa aikaa jne, mut jos kiinnostus ei lopu, ni biisit monipuolistuu, niihin tulee se oma juttu. Ja siinä vaiheessa mikä tahansa on mahollista. Ainakin lähes.
Mielenkiinnolla odotan uutta materiaalia, muistakaa ilmottaa sitten, koska en nyt tän perusteella rupee fanittamaan vielä.
0   +1 +2
 
8
semisuper 11.01.2006
Tarkempaa soittamista (etenkin dempattujen kitaroiden kohdalla) niin kyllä se sielä lähtee. Treeniä treeniä. Teidän seuraava demo on varmasti jo ihan sairaatteks hyvä.
0   +1 +2
 
6
mimmu- 20.12.2005
ihan hyvä/kiva, mut ei tarpeeks hyvää/kivaa mulle :o olihan tää ihan ok hyvin soitettu ja laulettu, mut mäkään en oikein saa tästä mitää irti.. :/ tällänen suht "tavallinen" rallatushan tää...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat