Oletko koskaan?

Mika Vähäkainu | 14.10.2005 | Light Rock
2:36

Monta kiperää kysymystä ahdettuna kahteen ja puoleen minuuttiin. Vastaa jos uskallat! Uudelleen miksattu versio jo Mikserissä aiemmin olleesta biisistä.

Kommentteja Kiitos!

8.00   641 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Fillari 07.09.2010
Hauska soittotyyli tuossa kitarassa, laulu patoksellisuudessaan ja rintaäänessään humoristinen. Kitaran instrumentaalijutut hauskan kuuloisia. Hieman lisäisin kirkkautta lauluraitaan. Leevimäinen fiilis jäi mieleen. Lyriikkapuolella voisi olla enemmän riimitystä, muta oikeinkin mukava rallatus tämä on.
0   +1 +2
 
8
musicman85 03.04.2006
positiivisen kuulonen biisi:) laulajan äänessä on jotain hämäävää. mutta ei se nyt paha ole. ihan jees. mukavaa akustista kamaa. perus biisi. kasi lävähtää:)
0   +1 +2
 
A.D.I.D.A.S. 20.03.2006
Hyvä livefiilis tässä on tavoitettu!
Kappale on juuri sellaista perustoimivaa, mutta miellyttävää kitarointia ja laulu oman omassa "juicemasuudessaan" ihan harmittoman mukavaa, juuri sopivan huoletonta ja rentoa esittämistä.
Kyllä toi juice ja hektor vielä vetävät pidemmän oljenkorren tässä lajissa, mutta kyllä mä diggailin ja trubaduureja tarvitaan aina.
0   +1 +2
 
Michikawa 16.10.2005
Vaihteeksi hieman menevämpää ja intensiivisempää materiaalia. Oikeastaan nuo aikaisemmat kommentit kiteytyvät tässäkin biisissä varsin hyvin - yhtenäinen tunnelma, taitava kitarointi ja hieman huojuva laulu, joka estää kappaleen nousun sellaiselle genren huipputasolle. Mutta potentiaalia on vaikka mihin.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta