Body Snatchers

Pequman | 31.01.2003 | Techno
4:23

Liian säröistä paskaa. Tosin ihan kivan agressiivinen

8.60   1601 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Stocco 03.11.2004
Voimistuu mukavasti. Pidän utuisesta pehmeydestä mitä noissa metallisissa soittimissa on. Tätä täytyisi tosiaankin hiukan nopeuttaa minun makuun sopivaksi. Jyllää aika terhakasti. Mitään erikoisen hienoa ei tosin ole ja se on harmi. Kunpa olisi enemmän kikkailua noissa kompin särähdyksissä. Menee jopa vähän liian meteliksi lopussa. Aika tasapaksua silti valitettavasti.
0   +1 +2
 
7
Kiekka 07.03.2003
HuH Huh, Tämän biisin ku joraa niin kyllä varmasti agressiot jää tanssilattialle. Tää on tavallaan terapia musaa,hyvää mäiskettä! T: Micilito
0   +1 +2
 
9
Paocala 06.03.2003
Hyvin potkii, ei juurikaan valittelemista.. särö on ihana :)
0   +1 +2
 
Tsume 16.02.2003
Mukavan tummaa mätkettä. Hienoja narinoita taustalla.
0   +1 +2
 
Nyhde 04.02.2003
Ei tämä mielestäni tuonne Hard Technon puolelle kuulu. Ihan Technoa vaan. Rytmipuoli on aika pitkälti perinteitä vaaliva, eikä ainakaan säväytä erilaisuudellaan. Efektit puolestaan ovat ihan mukavia ja täyttävät muuten hieman tyhjähköä äänimaisemaa mukavasti. Miksausjälki oli jotain hieman viimeistelemätöntä ja soundien tasot olivat epätasapainossa keskenään. Masterointipuolella on myös hieman korjattavaa, liiallinen kompressointi tuntuu aiheuttaneen rumaa rätinää biisin voimakkaimpien äänten kohdalle ja muutenkin soundimaailma on mennyt hieman tarkoituksettoman kuuloisesti tuhnuksi. 4:10 paikkeilla mukaan tuleva soundi olisi ollut oikein mukava, mutta kappale lopahtaa kuin seinään. Tuplapituus, kunnolliset soundit ja omaperäisyyttä niin tästä olisi saatu aika mainio. Kuitenkin tämä on ihan hyvälaatuinen technopläjäys, jossa on paljon lämpöä mukana. Meininkiä on viilattu ainakin jonkin verran, vaikka jotkin ratkaisut kaikilla osa-alueilla yleisesti ovatkin hieman harkitsemattomia. Rakennetta olisi voinut viilata erinäisin pikkukikoin. Joku koukku biisiin olisi pitänyt ahtaa, sillä nyt ei oikein tunnu mitään sellaista omaa löytyvän. No ehkä nuo bliippaukset.. ajavat kuitenkin asiansa ihan kivasti ja kuulostavat hyvältä. Päälimmäisinä jäi mieleen miksaus ja masterointi, joihin kumpaankin olisi pitänyt panostaa hieman enemmän. Joop. Ei paha kumminkaan. Ja oikeasti, vaihda genre Technoksi. Tuo Hard Techno on lähinnä läppä tämän kappaleen kohdalla.. ei millään pahalla siis, tämä on omalla tavallaan kuitenkin kelpo biisi :).. huooooh.. väsyttää. Pahoittelen sekavaa kommenttia. Taisi mielipiteet jopa hieman muuttua kommenttia kirjoitettaessa. No, niin sitä saattaa käydä kun kirjoittelee väsyneenä.
0   +1 +2
 
9
Tää on kyllä paras tekeleesi! tää on nin kova, että korvat vuotaa verta(hyvässä mielesä) ;) toi vinkuna käy yhessä välissä vähän korviin.. mut ei se pahemmin häiritse kun meno on muuten näin kovaa.
0   +1 +2
 
9
Imp 31.01.2003
tosi agressiotäytteistä matskua :) proteus todellakin on juuri miltein samankuuloista...vittu kun jäi keikka näkemättä :(
0   +1 +2
 
9
Nebula_Meltdown 31.01.2003
Näppärää jumitusta... Tulee mieleen viime viikon lauantai gloriassa, kun Proteusta ja Neonia olin katsomassa. Proteuksen soittamassa setissä oli aika paljon tämän tyyppistä materiaalia, tosin hiukkasen nopeutettuna... =)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta