Plop Plop

GELE | 25.08.2005 | Beat
2:42

tästä tuli taas tällänen ihan hlvetin kumma juttu.. kun aloin väsää melodiaa ni sit mul olikin yhtäkkiä neljä melodiaa pöydällä. en saanu niit mitenkään sopimaan yhteen kun kaikki oli aivan erityylisiä niin sit valitsin tän. ja tästäkinhän piti aluksi tulla old-school biitti mut ei täst nyt sit tullukkaan.. :S no ei se mitään. jos vaikka joku päivä sitä onnistuis siin old-school biitis..

7.00   591 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

PiRu<-- 30.10.2005
jos muutat ton pianon tai poistat sen nii tätä voisin ehkä haluta käyttää..
0   +1 +2
 
miima 29.08.2005
joo moi.. en ehtiny kuunnella sillee ajatuksen kanssa mut tosi jees ;P
0   +1 +2
 
6
plop plop kertoo jo biisitä paljo ei vaitiskaa rummut ja basso kuulostaa ihan kivalt tosin melodias ei oo niiku peinintäkää järkee mut se tekee täst kyl omalla tavalla omalaatusen . eiköhän kuhan oot jonki aikaa tehny biittei ni alkaa se pianoki onnistuu .ei muuta ku onneee ja menestystä sulle siinä sulle mun kommentti . 8 ois tullu ilman tota pianoo tuol vai mikä onkaa mut pidetää joku skaala kuitenki
0   +1 +2
 
8
VeliPetter 26.08.2005
Tässähän melodiassa on jo jotain järkeä! SILTI, muuttaisin monta säveltä siitä vi**uun:D Yksinkertaistasin tota meloa.. Hikee tulee jossain kohtii joku 50cent mieleen:) Tää on kyllä selvästi paras sulta kaikin puolin tähän mennessä. Rummut rokkas;)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat