Vampires! (Demo)

Leading Motive | 21.08.2005 | Rock
3:52

The previous version of "Vampires", see above for the final version. This version already contains re-recorded vocals and modified drum parts. The Rickenbacker bass samples were kindly provided by J. Pekka Mäkelä (www.yrttimaa.net).

8.50   1243 kuuntelua

Kappaleen sanat

© Alessio Sapora/Kari Särkijärvi 2003
Cover picture by Davide Guglielmo, http://www.broken-arts.com/

The lyrics are attached to the final version of this song (see above on the main page).

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

theplan 04.09.2005
Mukavaa ja kaikin puolin toimivaa puhtoista poppista. Jollain tapaa varsin omaperäistä jopa. Hyvät kitarariffit, mutta kitarasoundi on jotenkin mutaisen oloinen (ellei sooloja ja fillejä lasketa).

Kokonaisuutena biisiä mielestäni kiusaa hiukan liiallinen kliinisyys. Esimerkiksi rummut on pannattu (varsinkin kuulokekuuntelua ajatellen) ihan liian leveälle. Laulaja suoriutuu hommasta melko hyvin, joskin hivenen teennäiseltä se ajoittain kuulostaa. Vielä tuosta kliinisyydestä... Voihan asian nähdä niinkin, että miksaus on onnistunut hyvin, sillä balanssi on hyvä ja yleissointi kuulas ja selkeä.

Tunnelma biisissä on oikein mainio, mutta kohokohdat tästä ikään kuin puuttuvat. Hivenen lisää särmää kaipailisin... Joka tapauksessa, ilolla tätä kuuntelee!
0   +1 +2
 
8
Zachary 03.09.2005
Iskelmäsyntikka ja vähän teennäinen laulu kaipaisivat terävöittämistä, Eppu Normaali -tyylinen kitarointi taas toimii helkkarin hyvin. Itse biisikin on mukava sävellys. Ei hullumpaa.
0   +1 +2
 
9
AquaSonic 21.08.2005
Letkeää bassokuviota, syntikkaa, kitaraa ja kevyttä komppia yhdistelevä rauhallinen rockahtava biisi enkkuvokaaleilla. Biisi alkaa lyhyen intron jälkeen ja heittää pöydälle nätisti kasatun kokonaisuuden, joka saa genrefanin jalan tamppaamaan tahtia. Vokalistin ääni on siistin tyylitelty, vähän käheä, suorastaan amerikkalaisen blues/rock -tyylinen. Artikulointi hyvin selkeää eikä sanoja tarvitse arvailla. Ainoa vähän korvaan kalskahtanut asia (välillä turhan rempseiden peltien lisäksi) on pehmeän kitaran lievä tunkkaisuus. Vähän kirkkaampana se olisi erottunut edukseen muuten niin kirkassointisesta biisistä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat