The Windwalker

6:34

KÖkäle

9.29   3027 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Tämä on musta ihan tavallista keskivertotrancea, ei sytytä.
0   +1 +2
 
9
To1 14.08.2005
Mukavan energisen lekteästi biisi lähtee liikkeelle. Hienon kuuloiset soundit. Mitään ylimääräistä säröilyä tai rätinää ei esiinny. Äänimaailma kuulostaa ihan mukavalta, taustalla pyörii jos jonkinlaista pientä. Saha melodia on ihan kivan kuuloinen aika tavanomaisen kuuloinen, mutta se sopii ihan hyvin asiaan. Hyvä, letkeä meininki jatkuu koko biisin ajan ja tunnelma pysyy mukana jatkuvasti. Mahtavaa
0   +1 +2
 
9
Kuutti 14.08.2005
Ei ole meikäläisen mielimusiikkia tällainen, mutta tämä sai kuitenkin jalkani polkemaan tahtia paikoitellen. Olen hämmästynyt.
Soundit hyvät, sopivasti vaihtelua ja hyvin rullaa eteenpäin.
Teknisesti todella hyvä suoritus. Kokonaisuutena toimii.
0   +1 +2
 
9
fighter 14.08.2005
Soundit on hyvät ja biisi kulkee hyvin eteenpäin.

Selvää hittipotentiaalia, tähän vielä joku rääkymään päälle, niin hyvä tulis.

Ei tämä nyt ihan sitä musiikkia ole mitä ite kuuntelen, mutta kyllä tätä kuuntelee...
0   +1 +2
 
9
jepaa 13.08.2005
Alussa nostatetaan loistavasti tunnelmaa jatkoa varten. Henk.koht pidän myös siitä, että tance kappaleesta löytyy paljon vaihtelua. Tässä mielestäni sitä on riittävästi. Valitettavan usein kappaleissa on sitä samaa jumputusta aivan liian pitkään, se vie mielenkiinnon pois.;( Mielellään tätä kuuntelisi diskoissa ja radiossa taustalla. Sopivan rento semmoiseen. Ei kylläkään vie aivan tajuntaa mennessään, mutta kyllä tämä nyt ehdottomasti tuon yhdeksän pojoo ansaitsee.
0   +1 +2
 
9
P. Virta 13.08.2005
Alku tosiaan loistava! Kick on todella hyvä myös, tuo särö suondi taustalla kyllä on mielestäni ärsyttävä. Myös tuo sormiennapsutus ei mielestäni sovi kappaleen tunnelmaa. Siistit ja puhtaat soundit kaikkiaan. Saha soundit saa multa ison plussan!!!
0   +1 +2
 
9
ViZo 07.08.2005
Kivan kuulonen alku....ehkä hiukan liikaa saman toistoa. 2 min kohdalla mennään jo oikeilla linjoilla :). Loppuun asti mennäänkin mukan letkeällä meiningillä. Varsinkin tuo 4:45 kohdalla alkava "kertsi" pisti kyllä meikäläisen jalan vipattamaan....Kaikin puolin ammattitaitoisesti tehty biisi.
9 pistettä.
0   +1 +2
 
9
DJ Mihailov 07.08.2005
Hienosti alkaa tosiaan. Tuo alussa oleva saundi joka piti pää melodiaa yllä ennen kuin muuta lähti mukaan kuulostaa hyvältä. Antaa sairaan hyvän tunnelma fiiliksen biisiin. Aikalailla sitten pyöritään saman melodia linjan kanssa koko biisin ajan, eikä muuta melodista uutuutta tule mukaan. Hyvä tuotos näinkin tietenkin. Tuo clapsina toimiva sample on uusi tuttavuus minulle. En ole ihan tuon kuuloisena sitä ikinä kuullut. Aika nerokkas.
Hyvää poppiskamaa, mutta ei sillätavalla säväytä hirveästi tajuntaa. Onnistunut tuotos kyllä kaikin puolin. Mutta näin tällä kertaa. Ysi pamahtaa!
0   +1 +2
 
9
Jammin Benjammin 06.08.2005
Kommenttia kuten sovittiin. Ah, hienosti polkaisee biisi käyntiin. Kikki ja bpm ovat enemmän ku kohdallaan. Snäpkläppi ja sahat sykkii oikeen nasevasti. Sit melodian kimppuun, jotain kaunista ja haikeaa, mutta myös sen verran tanssittavaa et on olo yhtä rauhallinen ku Oltermannin juustotontulla. No 4.50 aikoihin lähtee helvetin hienosti. Samalla tapaa junnaava ku mun all time top 5 kuuluva greece2000, eli ei haittaa pätkääkään vaikka vähän ns. junnaa koska hieno melodia ei muistuta paikallaan polkemisesta. Tää on myrskyvarotus sulta, sen verran tiukkaa pumputtelua, et varmaan sen numeroa korkeammanki kipaleen vielä väännät:). Melodia oli onnistunu erittäin väkevästi.
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 04.08.2005
Teknisesti kuulostaa kyllä tosi hyvältä tämä, bassolinja on melko iskevä ja rummuissa on sopivasti draivia ja tehoa... jonkun lisä-kalkattimen olisi voinut lisätä joukkoon, mut kulkee eteenpäin näinkin. Happoinen kierto on ihan hyvä täyte-efekti. Ekan osion kiero melodia on hitusen matalan tunkkainen välillä, mut muuten miellytti kovasti korvaani.

Myöhemmin alkavat saha-leadit ovat onnistuineita, vaikka eivät olekkaan kovin koukuttavia. Hyvin detunetettu ja ovat sopivan kirkkaita. Parhaiten toteutettu näistä sun kappaleista ja kyllä tätä uskaltaisi sanoa parhaimaksi biisiksisi. Hiukan liikaa toistava kappale ja joku pieni juttu saa taustan laahaamaan muutamassa kohdassa... mut noi on tosi pieniä juttuja mistä pahemmin voi valittaa. Kyllä tämä kiitettävää tasoa on. Tykkäsin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2