to look

byteSound | 05.05.2005 | Ambient
5:15

Harppua, 808:ia, 303:sta ja läjä efektejä. Liikutaan jossakin ambientin ja elektron välimaastossa.

8.71   1898 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
medium 06.03.2006
aivan tajuton biisi..!
parasta mitä on tullut vastaan aikoihin...
hieno ja rauhallinen harppu...upeaa...
mukavat oldskool-electrosoundit vielä soppaan ja huhuhh...
sopivasti rikotut rummut!
aijjai...
0   +1 +2
 
10
rlo 03.03.2006
Aivan helvetin hyvä, olet kuunnellut sujuvasti Mike Oldfieldiä.. se on hienoa, I Like It. Ei tämä häpene Tubular Belssille juuri ollenkaan, paitsi että siinä oli oikeat soittimet, minulla on se DVD.

Joskus kun minulla ei enää sormet toimi, teen tätä sceneä..
0   +1 +2
 
Ayahuasca 01.02.2006
Tuo harppu on koko kipaleen ajan erittäin maistuva...
efuilla oli leikitty oikein kunnolla mikä toimi hyvin, tosin nuo feidailut jäi hieman hämäämään ?
808 hyppää vähän turhalla agrella päälle(tykkäsin enemmään noista filsu kohdista)missä komppi vaimentui..

ihan messevä raita, mistä olisin pitänyt huomattavästi enemmän ilman koppailua...
0   +1 +2
 
9
Michikawa 14.12.2005
Mukavan utuinen ja lipuva maisema. Tuo alun simppeli harppukuvio, joka rakentaa kappaleen perusrakenteen on mielestäni toimiva ja luo sopivan raukean pohjan, jonka päälle kerrokset hitaasti ja ikäänkuin kuin usvan keskeltä ilmestyen rakentuvat. Sopivasti yhdistellään klassisia ja elektronisia elementtejä. Analogisoundit miellyttävät kyllä aina korvaa, varsinkin tyylikkäästi käytettyinä. Harmonisesti kappale on varsin "junnaava", hirveästi muutoksia ei tapahdu, mutta eipä ole tarvekaan, tukee hyvin tällaista hieman monotonisesti eteenpäin rullaavaa tunnelmaa. Lopun elektroninen biitti tuntuu hieman irralliselta, itse olisin jättänyt sen pois ja pitäytynyt hiljaisemmassa leijuttelussa, mutta kukin taplaa tyylillään. Teknisesti äärimmäisen laadukas tuotos, ja ideaakin löytyy.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 21.09.2005
Alku herättää voimakkaan Final Fantasy -tunnelman. Se on ehdottoman positiivinen assosiaatio. 1:30 tienoilla bassolitinät kuulostaa oikein mukavalta filtteröinteineen. Padit ovat myöskin kauniita, toimii.

Noh, kaikin puolin tunnelmallista ja toimivaa soundia kyllä. Ei mitään ennenkuulematonta mutta tekee oikein hyvin sen mihin ryhtyy. Hyvin miellyttävä viisiminuuttinen tässä vierähti.
0   +1 +2
 
8
SaunaChum 31.05.2005
Mukavan rauhoittava alku tässä, tarpeeksi psykedeelistä myös minulle..

Kyllä nuo kaksi osaa aika vahvasti toisiaan vastaan taistelevat, itse asiassa kuin kuuntelisi jotain kehittävää taistelua...

Minusta matalat bassot ovat todella muhkean kuuloiset...
0   +1 +2
 
6
Lunark 13.05.2005
En pitänyt hirveästi soundimaailmasta, kovin karua ja osaksi jopa agressiivista ambientiksi. Melodia osuus toimi ihan kivasti mutta päälle liimattu rutina ja 808 ois voinu jättää laittamatta. Se että 808 komppi tulee 3min kohdalla jotenkin vain vahvistaa sitä tunnetta ideat eivät ole kantaneet sen yli ja jotain vaihtelua on haluttu. Tietyllä tavalla tuo karun kompin tuominen chillimmän matskun päälle tuo aphex twinin mieleen (mikä tietty on plussaa).
0   +1 +2
 
9
Jukeboksi 05.05.2005
Rauhoittava alkuosuus, aallot antaa viedä ja vietellä...yllättävästi tulee sisään tuo acid mut toimii hyvänä kontrastina rauhoittaville harpuille ja melodioille...kaiku <3 2:35 alkava osuus toimii jälleen oivana kontrastina. 3:16 lähteekin sit biitti...haitsut ja snare miellyttää mut syvästä bassosta en tiedä, pitäis varmaan kuunnella enemmän niin siihen tottuis paremmin. Mua muuten vitutti kun tulin kotiin ja ekana biisinä päästyäni takas tähän koneelle kuuntelin tän ihan satunnaisesti surffaillen ja, no, nyt ei enää vituta, kiitos siitä. Oiva fiilistely. :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat