Togda

3:36

Orginaali versio Togda biisistä, tämän kilkutus sai kaveriltani positiitista palautetta. No niin tälläistä sitä tekee, kun joutuu suunnitteleeen jotain.

6.33   639 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Airola 17.06.2005
Outo fiilis... Vaikee sanoa mitään...
Toi humina taustalla on mielenkiintonen. Vai tuleekohan se humina siitä ku mä kuuntelen tätä LoFi:na... (on kattos nyt tällä hetkellä käytössä 56 modeemi ni ei oikein pysty isompaa tiedostoa lataamaan)

Kilkatukset tekee lisätunnelmaa.
0   +1 +2
 
5
Mahteri 27.05.2005
Melodia todellakin epämääräistä. Paljon enemmän vaihtelua olisi kaivattu.. Kappaleena turhan pitkä, siis tarkoitan että samainen kipale antaisi kaikkensa, vaikki se olisi vain minuutin pituinen. Parannusehdotuksena siis joko koko kappale lyhyemmäksi tai jotain vaihtelevuutta kappaleeseen..
0   +1 +2
 
westis 06.05.2005
Tämä on kyllä rehellisesti experimentalia. :) Aika omaperäistä ambient-tyyppistä mättöä.
0   +1 +2
 
hra POHJOLA 06.05.2005
meikäläinen ei sanois tota musiikiks,ehkä joku tehtaan työääni kolina on lähempänä, mutta ei meitsi tollasesta kyllä mitään ymmärräkkään.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 06.05.2005
Aika markan soundit, humisee, kumisee ja pörisee vailla minkäänlaista järkeä. Puuduttavaa. Ei etene mihinkään suuntaan, samaa tylsää tylsää tylsää tylsää jumputusta. Paaah.

Vammasta. Tässä ei ollut yhtäkään sellaista ominaisuutta joka saisi innostumaan. Vaikka kovasti yritän, en kykene ymmärtämään tämän olemassaololle muuta selitystä kuin sen, että kyseessä oli huono vitsi.
0   +1 +2
 
Huonot soundit. Melodia hieman epämääräinen ja kuulostaa sitä että se on tehty pichaamalla wavsamplea. Rummut hädintuskin kuuluvat taustalta. Tässä on vielä aikapaljon parantamisen varaa.
0   +1 +2
 
Lowmen 06.05.2005
Tää oli aika vinksahtaneen kuuloinen. En anna arvosanaa ku en kuuntele tämmöstä.
0   +1 +2
 
GrimErazer 06.05.2005
Psykoottista (which I like...).
Nyt kuitenkin syntyy aikalailla tunne lääkeannostuksen vähyydsestä / -toleranssin kasvusta........ - - -
Tuo FireStarter -sämple oli ihan hauska! ...Mutta pitääkö sitä kumiankkaa hakata noin kovaa...???
Viimeinen syntyvä mielikuva: "Avaa nyt jo saatana se ovi!!!
0   +1 +2
 
8
Nectino 06.05.2005
Siisti "kirkonkello". Aika experimentaali on. Kikit kuuluvat taustalla ihan oikealla kovuudella. Kivaa kalkatusta.
Hieman olisi ehkä voinut jotakin laittaa lisäksi tähän. Miksaus oli suurimmaksi osaksi kohdillaan. Pituutta löytyy tarpeeksi paljon. Aika erikoisia räväyksiä kikin kera väleissä aina, ainakin loppua kohden. Ei ehkä kuitenkaan minun makuuni.
0   +1 +2