End of Empathy

Broken Signal | 28.04.2005 | Heavy Metal
4:08
9.20   2114 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

ocean 09.02.2006
Olen tämän kuullutkin jo aiemmin, mutta jostain syystä on jäänyt kommentoimatta. Biisissä on paljon ideoita, ja toteutuskin on erittäin kelvollista. Jotain pieniä biisillisiä juttuja tarttuu omaan korvaani, mutta ne taitavat olla makuasioita. Tuo alku on kyllä hassu, kun ensin on hirmu tomijudansit alussa, ja sitten kun tulee komppi, niin jotenkin se jämähtää paikalleen. Riffi tulee ja viekin sitten mukanaan koko loppubiisin ajan...:) Pistäkäähän poijaat lisämateriaalia tulemaan...
0   +1 +2
 
8
kunugas 16.11.2005
Jees, kivasti rullas, soitto ja laulukin oli kuosissaan, eikä biisissäkään moitteen sijaa löydy. Yksi tomari oli miksattu turhan pintaan ;) Ja rumpalille terveisiä, että jos lähdetään tahtilajeilla kikkailemaan, niin soitetaan, sitten jipot tarkasti. Muutenhan hurlaporla-fillit pörräsivät hienosti.
0   +1 +2
 
10
konoyaro 11.07.2005
PERKELE lisää musiikkia! nyt=Ö_Ö=
0   +1 +2
 
9
Kukkis 09.05.2005
Tämä oli hyvä biisi. Hienoa riffittelyä.
0   +1 +2
 
10
iareth 01.05.2005
"Tällä bändillä ei ole mitään tekemistä StarScreamin kanssa." No ihan miten vaan, mutta vaikka SS:n ajoista onkin kehitytty isolla harppauksella sekä biisien varsinaisessa sävellyspuolessa, lyriikoissa että teknisessä toteutuksessa (etenkin Raipen rumputyöskentely on kehittynyt SS:n alkutaipaleelta todella rajusti), kyllähän tästä sen edellisen nimisen inkarnaation tunnistaa -- jollei sitten muusta niin ainakin Sampsan äänestä.

Biisi alkaa todella mainiosti, ja etenkin ensimmäisen säkeistön alussa laulu kuulostaa todella hyvältä. Kovallakin intensiteetillä lauletuissa kohdissa alkaa olla itsevarmuutta, ainoastaan ihan lopussa on pari kohtaa, joissa olisin itse sanonut teletappeja lainaten "uudestaan!". Laulupuoli kaipaisi myös taustoja, stemmoja sun muuta piristystä. Erheet ovat kuitenkin sen verran pieniä ja osaksi mielipidejuttuja, ettei siitä raaski rangaista pisteiden alennuksella. Soundit ovat tomien kuminaa lukuunottamatta erittäin onnistuneet kotitekoisuuden huomioon ottaen. Puukorvana en osaa sen kummemmin analysoida Alin ja JP:n osuuksia muuten kuin toteamalla, ettei niissä ainakaan mikään häiritse (nyt kun bassoraidastakin saatiin ne varhaisversion häröäänet pois).

Yleisesesti ottaen teknisesti toteutus on sitä tasoa, että biisin voisi hyvin kuvitella löytävänsä ihan virallisesti julkaistun sinkun B-puolidemona. Nuo tomisoundit sekä laulupuolen paikoittainen ohuus kavaltavat, ettei tässä ihan studiotuotteesta ole kyse, mutta koska kyseessä on tosiaan ensimmäinen demo (Starscream ei koskaan sellaista valitettavasti tehnyt), ei kaupallisen tason soundien odottaminen ole oikein realististakaan.

Arvosana on annettu "ensidemo"-asteikolla. Seuraavalla julkaisulla, jota ei toivottavasti tarvitse odottaa niin kauan kuin tätä kaksibiisistä eepposta, asteikkoa tullaan hieman kiristämään, eikä kymppi tipahda ihan yhtä kevyesti. (Ei sen puoleen, tätä arvostellessa ei tuota kymppiä oikeastaan tarvinnut edes harkita, joten vaikkei soundeissa ihan heti tapahtuisi kehittymistä, ihan kivasti on pojilla pullat uunissa.)
0   +1 +2
 
Jahman 30.04.2005
Jep,this is veri guud material,kiva kuulla että rumpali on joskus leadmiehenä biisissä,tomirollit menee kohalleen.Tomeista vaan volaa pois pari pykälää,ni se o siinä.Hyvin tehty jakaribiisi,näitä laadukkaita jakarijuttuja mikserissä ei usein kuule,suurin osa pelkkää pökälettä mutta teillä homma hanskassa.Ps:Black Sabbath 4ever!!!!!!!!!!!!
0   +1 +2
 
Pastori 29.04.2005
Broken Signal on kulkenut mahtavan harppauksen lyhyessä ajassa ja on ilo kuunnella poikien kehittymistä. Biisi on mainio ja äänitekninen puolikin alkaa olemaan kohdilaan. Ainoastaan nuo tomit käy vielä omaan korvaan. Muuten alkaa oleen soppa kohdillaan.

Biisin ehdoton vahvuus on edellämainittu monipuolisuus ja mainioita rytmikikkoja tämä biisi sisältää. Ei kuljeta helpointa reittiä vaan sävellys ja sovituspuolella on selkeästi nähty vaivaa. Kyllä Broken Signalilla on edessä varmasti mainio tulevaisuus ja innolla odotan mitä karamellia tulevaisuus tuo korvaan.

Rok.
0   +1 +2
 
9
hollow_crest 29.04.2005
eksyin tänne Yorun sivuilta ja täytyy vain todeta että musiikillisuus selvästi kulkee suvussa. Sopivan synkkä tunnelma vetoaa minuun yhdistettynä vahvaan vokalistiin.
0   +1 +2
 
10
konoyaro 29.04.2005
Heh, olen käry arvostelemaan,,so let´s keep the long story short - THis KIcks ROcks!! äänitys on hoidettu todella hyvin(toisin kuin omissani)^_^ja tämä lisää kuuntelun iloa entisestään. Mieleen tulee Kyuss, mutta vain hyvässä mielessä. Kappaleessa on parasta monipuolisuus,,,mikä oon aika harvinaista mikserissä. Sanoituksista tulee paljon plussaa,,,ja tietenkin on mukavaa vaihtelua kuulla englantia lausuttuna juuri niin kuin sitä kuuluukin lausua:) MAke more of dese, onegai!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat