Keep It

Gaudium | 26.04.2005 | Melodic Trance
6:24

Laitetaanpa tämä uusiksi hieman hillitymmällä miksauksella, rauhallista trancea kaikille siitä pitäville.Keep It Simple.

8.50   1004 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
D-Beat 05.10.2005
Onhan tämä ihan hieno veisu kyllä. Soundit on kohdallaan ja yleisesti
vääntö on aika pro:n kuuloista. Muutamat kohdat aukesivat aika tyylikkäästi. Ei tämä nyt varsinaisesti tanssimaan houkutellut, muttei liene tarkoituskaan. Sellainen hyvän päivän taustatrance.=) Hiukka enemmän olisin vaihtelua kaivannut. 8
0   +1 +2
 
8
Stocco 22.08.2005
Alankohan mä olla jo vähän vanha ku jotenki täs tuntuu tempo olevan aika nopsa. Siis jotenki vaan tulee sellainen hengästyttävä fiilis. Tosin mä olenkin ihan valmis jo nukkumaan, et sinänsä ei oo paras aika kuunnella tätä. Melodia keinuu jännästi ja puskee itseään sykäyksittäin ylös päin. Lisää myös hektisyyttä josta niin usein pidän.

Teknistä dataa: Pientä tunkkaisuutta, mutta toisaalta sopivan hempee miksaus. Tasot kohdillaan ja saundit monipuolisia. Stereokuva toimii.
0   +1 +2
 
DA Neva 16.05.2005
Katsotaanhan näin maantaina mitä tulee kertoiltua.

+ Elikkä aika paljon tykkäsin kappaleesta ja oli joitakinhyvän kuuloisia kikkoja pistetty mukaan.

+ Rakentuu pikku hiljaa ja hyvin.

+/- Yksinkertaista mutta toimivaa musaa. Ei kuitenkaan ehkä tarpeeksi "koukkua tai jotakin"ajatellen useita kuuntelukertoja.
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 26.04.2005
Tosiaan tämä on hillitympi, saa laittaa volaa hiukan kovemmalle=) Sama miellyttävä kappale mielyttävemmällä miksauksella, olisi mukava verrata tätä vanhan kanssa, mutta tajunnut säilyttää tätä kovalevyllä... perkule, tavallisesti ne kyllä säilyy siellä... säilytämpä edes tämän.

Soundit eivät vihlo enää korvaa... bassolinja on syvä ja lämpöinen. Hiukan dynamiikkaa on tainnut kadota, mutta on tämä miksausken puolesta hyvin onnistunut... pieni tunkkaisuus ei ole vielä tästäkään kadonnut, mutta ei se häiritse kuuntelua yhtään.

Kevyttä ja kauniisti toimivaa trancea... Ei mitään mullistavaa eikä mitään huonoakaan. Persoonallisia soundeja. En runoile enempää. Good job! Onnistunut oikein hyvin!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat