Balanca (v1.21)

Marana | 21.04.2005 | Trance
6:27

Tässä hieman tuoreempaa matskua. Pitkästä aikaa etten sanois :)
Edellisen studion päätös raita...
Studiohan vaihtoi paikkaa tuossa vuodenvaihteessa. Sanottakoon vielä, että biisin melodia on sävelletty Harmoonilla =D
Ja eikun kommenttia paukkumaan.. Eritoten miksaus puolesta.
vm. 2004

VANHA LAITTEISTO!!

8.67   1322 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Chronosis 30.05.2005
Miksaus on aika jees. Saundit mehukkaita (tosin perinteisiä). Perkussioista ja bassolinjasta tykkäsin varsinkin. Melodiat vain kuulostivat älyttömän yksinkertaisilta meikäläisen korviin.
0   +1 +2
 
10
Petu-_ 29.05.2005
Miksaus on kyllä parempi kuin sata jänistä ja muutenkaan biisistä en suurempia vikoja löydä. Melodia ja bassline oli mielenkiintoinen. Biitti oli mielestäni yksinkertainen ja siksi erinomainen. Todella kiva biisi. Tälläinen on todella harvinaista herkkua täällä mikserissä :)
0   +1 +2
 
8
QPS 06.05.2005
Juu, ihan kivasti potkii. Saundit erottuvat tosiaan aikas kivasti. Mutta osa ehkä hiukan hölmön kuuloisia voi tosin johtua equtuksesta, jos tehty jollain kököllä EQ:lla. Tämäkin versio toimii samoin kuin jo se edeltäjä. Hyvää vaihtelua melodiossa. Miksaus ihan hyvä kokonaisuutena. Tosin cläpsy vois olla otenkin erilainen? Ja toi basso vois olla hiukan erilainen jotain pientä rukailua niin toimisi vielä paremmin!
0   +1 +2
 
9
T.Porkka 25.04.2005
Ihan alkuun ottaa korvaan toi kicki. se sais olla vähä töksähtävämpi, tollanen aaltomainen kicki peittää vähä muita saundeja. BassLine on tosi kivan kuulonen. Melodiat Ok. Ihan mukavaa trance meininkiä. Miksauksesta ei oikeestaan pahaa sanottavaa löydy, saundit erottuu mukavasti toisistaan. Tossa jotakuinkin 1.30 alkava hithat sais olla himpun verran pienemmällä. Kehitä melodioita lisää, lisää, lisää ja lisää kuten aina ja kickistä vähän potkasevampi.

Tosi hyvä mutta ei täydellinen! :D
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta