Fiilistely...

3:03
8.80   1051 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Janikoo666 21.03.2006
vitun siistiä menoa ja rankkuuttaki löytyy!!!
0   +1 +2
 
9
digius 11.07.2005
Joo biisinähän tää oli tosiaan aivan kuin joku skebatehtaan esittelypromo lukuisine tempo ym. vaihteluineen..
Mutta soundit oli kyllä loistavat ja kepittäjä aivan parasta A-luokkaa!
Tällä kyllä irtoo kitaristin paikka hyvin monessa maailmanluokan kokoonpanossa ja jos tuo beisiraitakin oli saman herran tuottama, ei voi kuin onnitella!
0   +1 +2
 
8
Ceekayed 28.06.2005
Fiilistelyt on aina mukavia välipaloja kaiken tämän muun massan seassa. Tästä kyllä jäi se itse fiilis vähän vaisuksi, jotenkin liian tuotetun ja harjoitellun kuulonen. Kitarointi on kuitenkin sen verran sujuvaa, että kyllä tätä joutuu pisteellä jos toisellakin nakkaamaan.
0   +1 +2
 
sikki-six 28.06.2005
Aika pätevää soitantaa, ei kyllä herätä meikäläisessä kummempia tuntoja. Bassossa on meininkiä. Jeeh.
0   +1 +2
 
jobbana 28.06.2005
Vähän hmm.. hienoja yksittäisiä juttuja (alun tomijuttu, 45 sekunnin kohdalla alkava funkkailu, perusosan riffin toisto ja sen jälkeinen progeilu), mutta punainen lanka vaan ei löydy useammallakaan kuuntelulla. Hyvät soundit kyllä, ja soittotaitoa kyllä piisaa.
0   +1 +2
 
GrimErazer 28.06.2005
Hiukan junnaileva alkuriffi, tomisetti on panoroitu todella leveäksi. Mutta kyllä tämä aivan kehittelykelpoista matskua silti on. Tyylejäkin on sekoiteltu rohkealla kädellä..!
0   +1 +2
 
9
jaacob 28.06.2005
Aika siistejä vaihteluja saatu yhen normaalipituisen kipaleen sisään. Kylhä soitto kulkee ihan mukavasti. Saa oikein keskittyä, että erottaa koneet, tai sitten ei erota. Toivottavasti ainakin basso ja skitta on aitoja, muuten menee usko manuaalitekemisen parempaan soundiin. Hyvä tää on.
0   +1 +2
 
KoBa 28.06.2005
Hyvin kyllä kitaralla vedetty. Soundit olivat suorastaan mahtavat, muttei biisi jostakin syystä jäänhyt tajuntaan. En genreäkään tunne kovin ja enempää en osaa kommentoida.
0   +1 +2
 
Urbanrain 28.06.2005
pysyy kyl toi skepana kourassa äijällä. musiikista en sitten niin osaa sanoa. taitaivaa soitantaa kaikinpuolin. total guitar esittely levy tulee mieleen.
0   +1 +2
 
9
dödö 10.06.2005
Ensinnäkin sanon että todella hyvät soundit. Alussa en tiennyt mitä ajatella rummuista. Kuulostivat todella aidoilta mutta niissä oli niin perskeleen hyvät soundit että epäilin konerumpuja. Rumpjuen rytmi heittää lievästi introssa, mikä on hyvä asia. Joten päätinpä että kyseessä on sähkörumpusetti kun on niin hyvät soundit ja heittoa tolleen lievästi, tästä en tosin ole varma.
Ihan miten vaan niin tosi hyvät soundit.

Sitten tehdään kaikki järjestyksessä:

Noniin, ensimmäinen kitarariffi on mahtava, tykkäsin todella sen pienestä etäisyydestä ja tuosta soundista. Se vähän flanger-tyyppinen soundijuttu viehätti. Komppiskitta on juuri sopivan korkealla ja sekin pitää mukavaa ääntä.
Sitten tullaan tähän breikki kohtaan. Tämä ei oikein mielyttänyt minua sillä riffi oli sellainen........ joku muu genre, mistä en pidä. Mutta kuulosti todella ammattimaiselta joten omassa tyylissään myös tämä riffi on täysi kymppi.
Sen jälkeinen osa, tuo vähän raskaampi rytmitys kohta, on niin äärettömän hyvä että en viiti sanoa enempää.
Ja soolo... Huhhu mitä soittoa ja tarkkuutta. Hienoa, MAHTAVAA!!!

Sitten taas rumpuihin. Vielä kerran todella hyvät soundit ja jos kyseessä lienee aito (akustinen/sähkö, eli EI konerummut) rumpusetti, niin pakko sanoa että; hyvin soitettu sekin.

Itse biisi on todella hyvin kirjoitettu ja todella hyvää kuunneltavaa. Ainoa häiritsevä tekijä oli tuo Clean-kohta, mistä valitin aikasemmin. Mutta se on täysin makuasia. Loppu on tollanen vakio outro-juttu, joka sopii tähän ihan hyvin.

Voi kuulostaa vähän nuoleskelulta mutta tämä todella on näin hyvää!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat