Intoxication

TCore | 22.02.2005 | Hardtrance
5:23

Ääni on muuttunut omasta mielestäni ainakin parempaan suuntaan, jopa jonkinlaista miksausta voi havaita tästä biisistä =) kappale lähtee käyntiin vähän hitaasti normaalilla kickillä mutta vaihtuu hardcore kickiin aika pian. "Pääsävel" on aika transahtava ja tämä on jotain trancen ja vähä rankemman trance sekotusta jossa ripaus hardcore-henkeä.

7.33   837 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Yrneh 11.11.2005
Tää todella kuulostaa FruityLoopsilla tehdyltä biisiltä. Omasta kokemuksesta tiedän, että sillä ei ihan ihmeitä tehdä :D
Muuten hyvä, paitsi tuossa alussa bassline ja melodia oli "vinossa" :)
0   +1 +2
 
Protush 22.02.2005
no jos nyt suoraan sanon niin ei tuo miksaus hirveästi parantunut oo.. sun kannattas hankkia kunnon hifikajarit että voisit tarkkailla saundeja paremmin.. rakenteeltaan biisi on ikävän sekava.. joitakin mukavan kuuloisia melodioita löytyy mutta valitettavasti ne eivät pelasta tätä biisiä.. padit ovat ihan hyvän kuuloiset ja päämelodia menettelee.. vähän tulee sellanen scooter fiilis :) nuo spiikit tekevät lähinnä koomisen vaikutelman.. kickissä olisi kyllä miksattavaa ja percussioita saisi olla enemmän.. jotenkin tuntuu että et ole käyttänyt biisissä ollenkaan reeverbiä, chorusta tai muitakaan efuja(?) ja saundit on selvästi tehty fruityn perus plugareilla.. kannattaisi hankkia kunnon pluginit niin pelkästään jo sille äänimaailma paranisi.. mutta edelleen oon sitä mieltä että vertaa biisejä muiden mikseriläisten (hyvien sellaisten) biiseihin esim Speed freek joka sekin tekee fruityllä ja aivan huippua musiikkia.. kyllä säkin vielä saat kehitystä biiseihin ku vaan jaksat vähän panostaa ;)
0   +1 +2
 
7
ShobE 22.02.2005
Ihan mukavan kuulonen biisi, alkaa kyllä todella hitaasti. alkuun voisi lisätä enemmän jotain efectejä ja muita ääniä, mutta sen jälkeen alkaakin kuullostaa jo paremmalta. Loppuun voisin kanssa lisätä enemmän ääniä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat