Empress Xathal´s Death Scene - Finále

Project Atmophos | 08.12.2004 | Soundtrack
5:19

Tässä nyt sitten kaiken päättävä finále, jossa "voitettu" keisaritar Xathal käyttää viimeiset voimansa tuhotakseen sankarit ja maailman mukanaan. Hän käyttää voimansa luodakseen mustan aukon tuhoten kaiken ja samalla itsensä. Kappale lähtee käyntiin ensimmäisen minuutin jälkeen ja noin 3:40 kohdalla alkaa musta aukko kehittyä ja n. 4:10 kohdalla alkaa keisaritar pala palalta imeytyä mustaan aukkoon. Ratkaisu piilee siinä, että hänet saadaan tuhottua ennen kuin näin käy... Tämä oli minun visioni, mutta jokainen tietysti keksiköön omansa tai kuunnelkoon muuten vain. Voisi toimia esim. ending scenenä kun pahis lopullisesti tuhotaan. Jopa oli juttua...

8.00   548 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Skellington 13.12.2004
Joo kyllä tässä on valitettavasti mun kannalta käynyt niin, että ihminen joka ei ymmärrä tätä musiikkia tai kuten Rad itse totesi ettei ole hänen makuunsa on nyt sitten kuitenkin antanut arvosanan 6... En puolustele itseäni mutta vaikka olisi antanut paremman numeron, olisin sanonut silti Radille että onko varma siitä että arvostelee musiikkilajia jota ei kuuntele ja joka ei kuulu omaan musiikkimakuun. Siitä voi olla musiikintekijälle haittaa niin kuin ehkä minulle nyt. Tuo huvittava "hitti" kommentti... Ei tässä musiikissa mitään hittejä haetakaan! Onko esim. Nobuo Uematsu Suomessa hitti? Vastaus on ei. Ne, jotka hänet tietävät niin häntä kunnioittavat mutta "suuri yleisö" tuskin on tietoinen pelimusiikki - gurusta... Vaikka nelosia satelisi sieltä täältä niin kestän kaikki kommentit ja arvosanat niin kauan, kunhan ne tulevat oikeanlaisen musiikkilajin harrastajilta jotka voivat sanoa juuri sen osuvimman mielipiteen koska tietävät kyseisen musiikkityylin jipot, rakenteen ja "tarkoituksen"... Olkaa todellakin kaikki varovaisia siitä millä tieto/taito pohjalla käytte arvostelemassa muiden biisejä. Kiitos!
0   +1 +2
 
9
Darchik 12.12.2004
joo ihan hyvä kappale paitsi että ei voita tuota Final battle kappaletta. Joo kyllä toi info tästä kappaleesta on aika hyvä.tulee itelle ainakin mieleen että toi empress käyttää viimeiset voimansa johonki.
0   +1 +2
 
6
Rad 11.12.2004
En itseasiassa pidä tämmöisestä aika tylsähköstä musiikista, vaikak tulihan mieleen että ensimmäinen Halloween elokuva olisi vointu ottaa tämmöisen tunnarin. Bisii on tylsä, erilaisia ääniä on kyllä. ja ne on soviteltu aika hyvin. ei vaan ole mun makuun. Tää on juuri tällaista sci-fi juttua tai tjs. Eli ei tämmöisistä tule koskaan hittiä, mutta Star Trekkiin sopisi mainiosti.

6 pojjoo.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat