Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Arvostelut

5/5

Toimii.

3/5

Toimii. Kovin paljon ilmavampaa ja leijailevampaa kuin aiempi Mastodon. Minua vain ilahduttaa lisääntynyt melodisuus, mutta melodiat olisivat saaneet olla koukukkaampia tai mieleenpainuvampia kuin nyt. Välillä käydään harmillisesti tyhjäkäynnillä ja jotkut yksittäiset osat eivät tunnu loksahtavan biisin, kuten The Last Baronin überkikkailukohta joka kuulostaa enemmän The Mars Voltalta kuin Mastodonilta. Erotuksena se, että Mars Voltalla tuo kuulostaisi luonnolliselta, mutta Mastodonilla se kuulostaa kovin päälle liimatulta.

5/5
5/5

Ehdottomasti bändin tähän mennessä hienoin teos ja myös edellisiä lainatakseni soundilliset asiat ovat todella hyvässä jamassa. Mastodon on onnistunut tähänkin levyyn uudistumaan erinomaisesti ja etenkin alun kappaleissa Oblivionissa ja Divinationsissa on jotain, mikä iskee. Avausbiisi Oblivion iskee kuin tuhat volttia ja aivan samaa voi sanoa heti perään hurahtavasta musiikkivideobiisi Divinationsista, jossa kitarat pääsevät oikeuksiinsa.

Ihailtavaa on rumpali Brann Dailorin työskentely kannujen kanssa. Mies myös laulaa osan mm. Obilivionista todella mainiosti ja samalla myös soittaa kannuilla vaikeitakin fillejä ja myös nopeita komppeja. Teknisesti Mastodonin soitto on siis hyvässä kuosissa ja nämä uudistuneet soundit antavat kyllä hyvän kuvan miksauksesta.

Kaikin puolin Crack The Skye on Mastodonin tähän mennessä paras tekemä lätty. Suurin osa kappaleista toimii myös livenä, kuten DVD osoitti, loistavasti, joten myös keikkoja ajatellen Crack The Skye on erinomainen teos.

Kerta kaikkiaan jäkevä teos!

3/5

Arvostele levy

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään arvostellaksesi Mastodon - Crack the Skye.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: