Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Arvostelut

3/5

Tutustuin Bal-Sagothiin Starfire-levyn kautta, josta matka jatkui sitäkin "kevyempään" Battle Magiciin. Sainkin sitten jonkunsortin sokin kun pistin tämän soimaan ensimmäistä kertaa.

Hetkinen, tulikohan nyt ostettua jonkun toisen Bal-Sagothin levy? Missä on majesteettiset ja massiviset syntikat, melodiat, sankarillinen uho sanoituksissa ja ne muut asiat joita pidin Bal-Sagothille ominaisina? Mitä tämä rujo, rankka, raskas ja brutaali Black/Death Metal-mättö on? Joo, on siinä ne samat ukot kuitenkin, eli onhan tämä sama bändi.

Kehitys ekan ja tokan levyn välissä oli siis huimaa ja tyylinmuutoskin massiivinen. Mutta älkää pelätkö, debyyttikin on hyvä levy vaikka vaatiikin vähän totuttelua. Ja nimikkobiisistä kuule jopa vähän myöhempää Bal-Sagothia, joskin hyvin alkeellisessa ja rujossa muodossa.

Siinä missä Starfire ja Battle Magic ovat ne täydelliset Howard-metallilevyt, on Bal-Sagothin debyytti se liki täydellinen Lovecraftilainen metallilevy. Synkkä, pahaenteinen, voimakas, rujo ja mystinen.

3/5
5/5
5/5

Arvostele levy

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään arvostellaksesi Bal-Sagoth - A Black Moon Broods Over Lemuria.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: