Dubstep

1|3 - RaaTo Anthem 18.11.2011

4:16

*Description Not Ready*

-   1 229 kuuntelua
Hardstyle

Dj 1|3 - Freefall (Hardstyle Remix) 02.04.2011

5:48

Themesong for my company Grooveloop Oy. This hardstyle remix is based on one of my very early songs, which also can be found here. Just for laughs try them both, and see if there has been any progress over the years ;)

I'm still taking lots of pride in the fact that I don't use presets or samples when I do my music (except occasional drums & percussion). Live and learn ;)

Honest opinions and evaluations appreciated.

-   1 286 kuuntelua
Dubstep

Dj 1|3 - Take Your Time (Original Mix) 06.10.2010

5:18

My second attempt to do dubstep style song. Enjoy ;)

10   1 283 kuuntelua
Dubstep

My Essence (Original Mix) 08.07.2010

4:40

Laatujaan ensimmäinen dubstep biisi mitä oon koskaan tehny. Ehkäpä sitä joskus onnistuu tekemään toisen, hieman genrerakennetta kunnioittavan biisin.

Omistettu rakkaille ystävilleni, jotka ovat auttaneet minut rankkojen aikojen läpi.
Rakastan teitä kaikkia.

My very first dubstep song which has some of the elements of a real dubstep song. This song is a medley, after about a half of the song the style changes to drum n bass.
Hope you enjoy this somewhat relaxing piece of music.

I dedicate this song to all of my friends, who've been there for me through tough times. Love you guys.

10   1 389 kuuntelua
Progressive House

After all... (Original Mix) 22.04.2010

5:58

Tämä electro/progressive house - kipale tuli tilauksena etelän suunnalta Dedi-B:ltä, joka halusi tällä kertaa aidon, alkuperäisen räppitaustan. Ja erikoisuutena toiveessa loisti se, että tämän biisin tuli olla jonkinlainen house-tausta. Tarkoitus oli tehdä jotain hieman räväkämpää, mutta sen sijaan biisistä tuli asenteeltaan rauhallisempi. Kappaleen originaali versio on instrumentaali, mutta on tässä vielä aikaa odotella, jos Dedi-B onnistuu vaikka yllättämään positiivisesti.

Mutta siihen asti voimme nauttia monipuolisesta house-sävelmästä hyvällä mielellä :)

-   0 265 kuuntelua
Hip-Hop

Garo Feat. Dj Ile - No Strings Attached 07.08.2009

2:44

Huraa! Ensimmäinen kokonaan itse tehty räbäbiisi, jossa pääosan vei uusi talentti Garo. Biisiä saa arvostella niinkuin aina ennen, mutta kannattaa huomioida se, kuinka vähän meillä molemmilla on kokemusta hiphopin teosta... joten ei kannata alkaa "hauki on kala" linjalle. nojaa...

Kaunis kappale, josta (varmaan, ehkä, joskus) tulee myöhemmin "street version".

9   1 1197 kuuntelua
Tech-House

State of Mind (Original Mix) 15.10.2009

8:35

Tech-house kokeilu, jonka tarkoituksena oli toimia pohjana lopullisen miksauksen harjoitteluun. Sanoisin, että tulos on parempi mitä aikaisemmissa biiseissä. Tässä teille siis 9 minuuttia rentoa housea. Kiitos ja nauttikaa :)

A tech-house try-out, which primary meaning is to provide a good blueprint for the final mixing process. I\'m quite happy about the result. Please enjoy the 9 minutes of relaxing house :)

-   0 706 kuuntelua
Hardstyle

Dark Mind (Hardcore Maniac) 06.08.2009

5:40

Vihdoinkin se on valmis!!! Pitkän aikaa sai tätäkin viisua vääntää, mutta eiköhän tuo ole jo tarpeeksi valmis Mikseriin.

Idea biisiin lähti puhtaasti kokeilusta, jossa yritin luoda mahdollisimman "läskiä" ja "tummanpuhuvaa" bassokickiä. Pikkuhiljaa kappale muodostui ympärille, ja itse ainakin tykkään. On muutamia asioita, jotka olisi voinut tehdä paremmin, mutta on myös asioita joita en voinut korjata, kuten syntikan napsuminen silloin tällöin... en vain yksinkertaisesti tiedä mistä se johtuu.

Ja missä on vika, kun lyriikoista tulee aina tämmöistä shaissea?...

9.33   1 1252 kuuntelua
En tiedä oikeaa tyylilajia!

(nimetön1) 02.08.2009

5:02

Okei, nimi ja genre ei kyllä paljon kerro tästä biisistä, joten pieni tarkennus on ehkä paikallaan:

Biisin nimi on koneen tiedostoiden seassa Balladi_Hardstyle, ja tämä jo selittänee parikin juttua. Idea biisiin tuli täysin puun takaa, ja tätä on hiottu ja hiottu monta kuukautta (ellei jo vuosi tule kohta täyteen). Tekeillä on myös sanoitettu versio, se tulee kun tulee. Olen erittäin innoissani, kuinka hyvin kappale onnistui.

VAROITUS!!!
Ei heikkohermoisille.

Tämä nimittäin pistää pahimmassa tapauksessa aivot muusiksi.

9.5   2 745 kuuntelua
Drum'n'Bass

Hardstyler (Instrumental) 28.04.2009

3:24

Pitkään työstössä ollut biisi, johon oli myös tulossa lyriikat yms. Eipä onnistanut kuitenkaan, ja pitkään haahuiltuani päätin heittää biisin mikseriin. Kommentit on aina tervetulleita, samoin arvostelut.

Viimeiset miksaukset ovat "sitä ihtiään".

9   1 695 kuuntelua
Happy Hardcore

hardcore_until_i_die (Hardcore4Ever) 22.02.2009

4:09

Tämähän löytyi Mikseristä jo kerran, mutta poistin sen tehdäkseni pikku muutoksia. Nimikin vaihtui, koska en enää keksinyt mitään uutta ja originellia... siispä jotain kliseistä yms. Turha varmaan mainita, että kommentit on tervetulleita.

10   1 827 kuuntelua
Instrumental Hip-Hop

Inttimeininki 22.02.2009

4:27

Eminemin Toysoldier-henkinen hoppitausta, jonka tein Mezelle. Biisi on suht valmis, nyt odotellessani sanoituksia ajattelin pistää instrumentaalin tänne mikseriin odottamaan tuomiotanne.

----varattu----

-   0 826 kuuntelua
Instrumental Hip-Hop

Tunnelmassa 16.11.2008

4:30

Pienoinen jazz-vaikutteinen hiphop-biitti, jonka tein Pojolle viime kesänä. Kyllästyin sitten odotteluun ja ajattelin laittaa instrumentaalin tänne mikseriin odottamaan, kunnes lyriikat saadaan kirjoitettua ja nauhoitettua.

Kommentit on edelleen tervetulleita.

----varattu----

8   2 607 kuuntelua
Tech-House

Dedi-B - Jotain Suurempaa (DJ 1|3 Tech-House Remix) 10.11.2008

4:02

2 kuukauden nopeatempoisen työrupeaman lopputulos. Dedi-B, rap-artisti Lohjalta, pyysi house-remixiä eräästä omasta tekeleestään. Eniten tässä varmaan ihmetytti, että miten rap-kappaleesta saa housea. No jaa, valmista tuli, ja zipale on nyt jaossa arvostelua varten.

Kaiketi tämänkin biisin olisi voinut tehdä PALJON paremmin, mutta muiden kappaleiden painostuksesta ja Dedi-B:n tyytyväisyydestä johtuen päätin jättää tämän tähän. Ja hyvä pikku tekelehän siitä kuitenkin tuli. Pienten laitteisto-ongelmien vuoksi äänenlaatua pitäisi parantaa, mutta se on sitten...

9.5   2 773 kuuntelua
Drum'n'Bass

Kuoleman Ääni (DJ 1|3 Drum & Bass Remix) 26.08.2008

5:22

Tämä kappale on kesä -08 tuotantoa, joka lähti liikenteeseen Pojon alkuperäiskappaleesta Kuoleman Ääni. Outojen mielihalujen pohjalta nousi ajatus d&b-remixistä ja tässähän tämä. Kyseinen viisu löytyy myös Pojon profiilista, kaikki suomihopin ystävät kipinkapin tutustumaan. Ja kuten aina, kaipaisin kovasti palautetta. Tämä on mitä luultavimmin parhaiten onnistunut tekele (huomatkaa biisien kronologinen järjestys...), näitä väitteitä tulee jatkuvasti. Mutta mitäs sitä paskaa jauhamaan, takaisin töihin...

9   0 638 kuuntelua
Hardstyle

Next Level (Hardkick Remix) 18.07.2008

4:17

Täysin sama viisu ku tuo Hardstyle Original, bassokick on vain vaihdettu.

Kommentoikaa tämäkin, kiitos.

10   1 523 kuuntelua
Hardstyle

Next Level (HardStyle Original) 10.05.2008

4:17

Jaa-a, mitäs tästä osais sanoa... No lähdetään ihan perusteista, eli tämä on hardstyle biisi, joka lähti rakentumaan hetken mielijohteesta. Tarkoitus oli tehdä jumpstyleä, mutta suunta hukkui jotenkin ja lopputuloksena oli aivan omanlaisensa biisi. Tässä kappaleessa ehdoton oma suosikkini on pääsyntikat, ite tykkään :) Viimeisestä miksauksesta en oikein uskalla sanoa mitään, se tehtiin parissa tunnissa, hieman puolihuolimattomasti. Mutta lopputulos tyydyttää ainakin tältä osin, ehkä muokkaan, ehkä en. Lyriikat ovat tasapaksua puuroa, jotain oli vain kehitettävä....

8   0 565 kuuntelua
Happy Hardcore

Vallu & Spiraali - AamuAurinko (DJ 1|3 HHC Remix) 03.05.2008

7:28

HHC-pläjäys kaikkien ihmeteltäväksi. Kieltämättä hermot meni loppumiksauksissa yms masteroinneissa ja henk.koht. jäi paha maku suuhun. Ei kuitenkaan yhtään huonompi yritys, tästä on hyvä jatkaa. Ai niin ja vocoderista... siihen päädyin niinkin simppelistä syystä, että en osaa laulaa :) Kurkatkaa alkuperäinen biisi, saatatte ehkä oppia ymmärtämään tätäkin tekelettä. http://www.mikseri.net... Mitä enemmän palautetta, sitä parempi. Ja mieluiten risuja ja rakentavaa kritiikkiä, vinkkejä yms. Ens kappaletta odotellessa...

Nyt tästäkin on saatu...

9.67   1 747 kuuntelua
Dance

Ready for freefall 28.10.2007

4:41

Kappale edustaa Irlannin reissun jälkeisiä kokeiluja, ja tässä alkaa näkyä jo pienenpieni kehitys mitä musiikkiin tulee. Kappale on viimeistelemätön (syyn löydätte päiväkirjasta), eli viimeisiä miksauksia ei ole tähän kappaleeseen tehty. Se kuitenkin on kaunis ajatus hienosta biisistä, jonka tahtoisin omistaa Erasmus-"perheelleni". Musiikin teko jatkuu kunhan saan tarvittavat ohjelmat. Eli saattaa mennä useampikin kuukausi.

10   1 544 kuuntelua
Copyright-huomautus:
Kaikki materiaali Mikseri.netissä on suojattu tekijäinoikeuksilla ja kansainvälisillä sopimuksilla.
Voit kopioida tätä materiaalia ja tehdä siitä kohtuullisen määrän kopioita VAIN omaan käyttöön.
Materiaalin UUDELLEENTUOTTAMINEN, LEVITTÄMINEN ja JULKINEN ESITTÄMINEN on kielletty ilman asianosaisen henkilön lupaa.