GWand

GWandin musiikki on käytettävissä Creative Commonsin lisensseillä Nimi mainittava, Ei-kaupalliseen käyttöön ja Sama lisenssi, ellei toisin mainita. Kaupallisesta käytöstä ja samasta lisenssistä voin keskustella, nimen mainitsemispakosta en.

Minä ja muutama ystäväni puhalsimme yhteen hiileen, ja StepMania-pelin pelaajat saavat nyt tanssia GWandin pidetyimpien biisien tahdissa!

Electronic

Cono cono himitsu 23.08.2008

0:54

Tein nsf-kappaleen. Tein samaisesta kappaleesta midiversion, josta visy teki vissiin MicroKorgilla tämäisen version. Eli siis visyn synthmix Cono cono himitsusta. Heitetty Mikseriin visyn luvalla juu.

Nuotit: http://yukinagato.net/...

-   1 332 kuuntelua
Classical

Adagio jousikvartetille 13.05.2008

6:30

Vähän toisenlaista taas.

Pohjois-Kymen musiikkiopiston alttoviulunsoiton opettaja Heikki Puukko halusi, että sävellän jotakin pientä erääseen tilaisuuteen, jossa esitettiin opiston opiskelijoiden sävellyksiä. Sävelsin tällaisen perustuen vuoden vanhaan teemaan.

Kantaesitys 6.5.. Live-esitys ja yleisössä pikkuipanoita. Löytyy myös YouTubesta: http://www.youtube.com...

Aaro Helander, ensimmäinen viulu
Noora Saksa, toinen viulu
Johanna Vainikainen, alttoviulu
Tuomas Roos, sello
(Simo Rautasuo, valmennus)

Toisin kuin GWandin kuvauksessa sivun alussa...

-   0 296 kuuntelua
Electronic

MakeGho the Horrid 08.04.2007

1:58

Ohjelmointiputkan Putkaviisu-piisintekokisaan lähetetty tunnissa tehty piisi ja sen kuvaus: "Tällainen tuomiotunnelmallinen pariminuuttinen teemakappale #ohjelmointiputka-kanavan oligarkioperaattori MakeGholle."

9   1 460 kuuntelua
--

hdkfdh 18.07.2007

0:30

Jammailtiin.

Minä nokkahuilussa
Joonas bodyperkussiossa
Matti bassossa

10   1 619 kuuntelua
Soundtrack

Bloboats Medley 12.08.2006

3:21

Sain tilaisuuden tehdä Bloboats-nimiseen peliin musiikkia. Todellisuudessa pelissä on neljä erillistä kappaletta, mutta muksasin ne tähän yhteen sellaisista syistä, joita en tähän jaksa luetella. Nokkahuilua soitan minä, ja viulistina toimii äitini.

Bloboats on Elasto Manian kaltainen veneilypeli, jossa on tarkoitus läpäistä kenttä erilaisten aaltojen, pohjamutien ja hirviöiden välistä. Pelimme osallistui Assembly '06 -tapahtuman pelinkehityskompoon ja sijoittui 14 osallistujasta neljänneksi. Aika hyvä ensikertalaiseksi.

Toisin kuin GWandin kuvauksessa sivun alussa...

-   0 660 kuuntelua
Electronic

Sankari pelastaa! 04.02.2006

2:53

Palattuaan kotikaupunkiinsa pitkän sodan jälkeen sankari huomaa äitinsä olevan ahdistelun kohteena. Sankari ottaa ja huitaisee ahdistelijaa miekallansa ja näin kaikki ovat taas onnellisia.

-   0 469 kuuntelua
Industrial Metal

Robotic Liberation 19.01.2006

3:20

(Antonovka-efekti: lähtetään kappale, otetaan se heti pois fiksaamista varten, sitten takaisin)

Kouvolan yhteiskoulun lukion MU5-kurssissa otetaan kasa kappaleita ja harjoitellaan niitä ja lopuksi ne esitetään konsertissa. Minäpä vein sinne PWP:n (löytyy Mikseristä) Robotic Liberationin.

Rummuissa minä itse, kitarassa Riku, laulajana Ilkka, bassossa muutamista virheistä huolimatta "Maailman paras basisti", syntikassa LettiPerkele.

Ääni meni suoraan mikseristä äänistylaitteeseen (läppäri), joten kaiuttimien läpi kuuluvia "normaaleja" soitinten ääniä ei tullut, joten...

-   0 517 kuuntelua
Symphonic Electronica

joulun pelottavuusaste väliltä [2;7,36[ 09.12.2005

1:44

Vilikki-ystäväni piti piisintekokompon. Minun tuotokseni sisältää vähäsen mataliakin ääniä.

-   0 511 kuuntelua
Älä kuuntele missään nimessä!

Kiinassa 22.06.2005

0:53

Osallistun tällä Haavan sävellyskilpailuun. :o
http://www.mikseri.net...

-   0 549 kuuntelua
Electronic

Antonovka 17.05.2005

2:49

(Piisi kaipasikin vielä hiukan säätöä. Anteeksi.)

Kaverin leikkiuutisohjelmaan piti tehdä jonkinlainen tunnusmusiikki. Omasta mielestäni siitä tuli sellainen, että se kaipaisi jatketta, ja tässä on se kokonaisena.

Nimi tulee siitä, että koko ajan tätä kappaletta tehdessäni mielessäni pyöri Apple Computers, Inc. Wikipedioin suomimoisesta kivan omenoihin liittyvän sanan, ja siitä se ajatus sitte lähtiki.

7.5   1 608 kuuntelua
Minimal

Tupperwarez 17.10.2004

2:07

tejeez järjesti monta kuukautta sitten kompon jossa piti parissa tunnissa tehdä korkeintaan neljän kilotavun IT-biisi. Biisissä sai olla käytössä vain yksi sample ja korkeintaan yhden samplen polyfonia. Tässä on minun tuotokseni.

Kompo siis järjestettiin monta kuukautta sitten. Valitettavasti järjestäjän kone meni epäkuntoon ja kompotuotokset eivät koskaan tulleet julki, joten otin vapauden julkaista oman kappaleeni täällä.

-   0 635 kuuntelua
En tiedä oikeaa tyylilajia!

Flee of the Dragons 12.05.2004

3:37

GWandin ensimmäinen biisi joka pohjautuu GWandin ainoan jäsenen muutama vuosi sitten säveltämään pikkuiseen lauluun, jonka hän sävelsi Lumiukko -elokuvan vaisun Walking in the Air innoittamana.

PS. Veisussa ei ole panhuilua

10   2 678 kuuntelua
Copyright-huomautus:
Kaikki materiaali Mikseri.netissä on suojattu tekijäinoikeuksilla ja kansainvälisillä sopimuksilla.
Voit kopioida tätä materiaalia ja tehdä siitä kohtuullisen määrän kopioita VAIN omaan käyttöön.
Materiaalin UUDELLEENTUOTTAMINEN, LEVITTÄMINEN ja JULKINEN ESITTÄMINEN on kielletty ilman asianosaisen henkilön lupaa.